Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Semyblack

Diane 35 - ból łydki.

Polecane posty

Gość Semyblack

Witam, wiem ze o Diane bylo juz mnostwo tematow ale tylko raz widziałam o skutku ubocznym-bolu łydek. A wiec Diane biore od niedzieli, w poniedzialek rano dostalam tak silnego bolu brzucha ze nie bylam w stanie ustac na nogach a po chwili prawie zwymiotowałam. Nastepne dni były praktycznie idealne, ale od 3 dni boli mnie prawa łydka. Naprawde zaczynam sie martwic, tyle naczytalam sie złych opinii ze postanowiłam je odstawic. Juz nigdy wiecej ich nie wezme. Mam nadzieje ze bol nogi szybko minie i ze nie bede miala jakis skutkow odstawienia. Co sadzicie o mojej decyzji o odstawieniu Diane i czy mialyscie podobne problemy jak Ja?

Gość fdgfgdfgd
ja mam to samo biore diane drugi tydzien i od 3 dni mnie bola tlyko ja juz leczylam sie diane kilka lat z przerwami i nigdy mi sie to nie zdarzylo wiec juz nei wiem czy to od diane poczekam kilka dni i jak nei przejdize zorbie badanie na krzepliwosc i zobacze moze jeszcze ktos ma podobny problem??

Nie odstawia się tabsów tak sobie, namieszałaś trzeba było skontaktować się z lekarzem i zrobić to coby poradził. W drugim przypadku zalecam magnez z potasemTabletki wypłukują z organizmu magnez i potas i dlatego bolą nogi. Jeśli bolą dwie to tak jak napisałam jeśli jedna to skontaktować się z lekarzem.