Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MigotkaPychotka:P

co zrobić aby zachęcić do siebie chłopaka??

Polecane posty

Witam. jakis czas temu [bedzie ze dwa lata] spotykałam sie z kolegą, pzyjezdzal do mnie zabieral mnie na dyskoteki na rozne festyny... Spotykaliśmy sie prawie rok, a nigdy nie padlo zadne zdanie na temat tego zebym została jego dziewczyna albo coś w tym stylu... pozniej jakos nasza znajomosc wygasla teraz ostatnimi czasy zaczela sie odnawiać znowu zaczelismy sie spotykac pisac ze soba jest znowu fajnie tylko ja niewiem na czym stoje czy on spotyka sie ze mna tak dla zabicia czasu czy mysli cos na poważnie?Jeśli ktoś z Was miał podobną sytuacje to niech podpowie co mam o tym myśleć Czy robić sobie nadzieję czy zlekceważyć to

Gość patusiaaaa26006
myslę ze on jest nie śmiały i dlatego nic sie nie wydarzyło, może powinnaś zrobić ten pierwszy krok i jakoś go zachęcić;P może teraz jest inaczej bo mieliscie zbyt dluga przerwe i poprostu cala fascynacja soba wygasła ale sie nie przejmuj wszystko idzie naprawic . Spróbuj może na jakimś spotkaniu dotknąc go za reke przytulic sie do niego i zobaczysz jak zareaguje:) mysle ze małymi krokami dojdziecie do wielkiej miłości. Powodzenia Kochana :*

Gość gmoszka
jak jest nieśmiały to nie tul się, bo dostanie wzwodu i ci ucieknie ze wstydu :( zła taktyka.

Gość idź do,parku rozłóż
szeroko nogi i czekaj :D r

no tez pomyslalm, ze tulenie to zla taktyka:P to powiedzcie jak mam go do siebie zachecic ostatnio tak gleboko patrzyl mi sie w oczy myslalm ze bedziemy sie calowac ale nic z tego nie wyszlo jakos nie mam odwagi zaczac pierwsza, a moze mam odage tylko boje sie ze ucieknie mi:D