Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżanneta

Czy myślicie czasem o zdradzie?

Polecane posty

Gość dżanneta

Nie z braku miłości, tylko z potrzeby czegoś nowego

Gość Kasiaaaaaa90
Myśle, dosc czesto, szybko weszłam w powazny zwiazek i sie jeszcze nie wyszalalam, chyba mi tego brakuje

Gość dżanneta
Chyba właśnie mam coś podobnego.

Gość dżanneta
Myślę że szmata to złe słowo, bardziej dziwka. Ale to raczej nie obraza, każda kobieta ma w sobie trochę dziwki. Tylko niektóre starają się to hamować.

Gość dżanneta
Nigdy tak nie miałaś? Nie spojrzałaś na obcego faceta, myśląc jakby to było?

Fantazje to nic złego. Jeśli nie wdrażacie je w zycie. Mając partnera, partnera ktory jest dla was przyjacielem, po prostu jest dobry :)

Gość dweqdfweq
kinky poraz który ci mówie, jakim prawem wyzywasz kobiety od szmat a sam się nie szanujesz. Odpowiesz?

Gość dżanneta
Czyli jednak się hamujesz. A jeśli była by okazja z osobą która Ci naprawdę pasuje, i nikt by się o tym nie dowiedział. Odpowiedz naprawdę szczerze. Jeśli skłamiesz to oszukasz samą siebie a nie nas

Gość dweqdfweq
no i uciekł mądry kinky, co sypiał ze strarymi babami za kase, poszuwał jakieś stare brzydule, a one "pomagały mu finansowo " :o Nie mów nic o szacunku człowieku, bo nic o nim nie wiesz!

Nie zrozumiesz mojego toku myslenia bo mnie po prostu nie znasz :) Jak ktoś realnie mysli o zdradzie to zakrawa o coś bardzo negatywnego... prawda ? Więc używam wulgaryzmów zeby podkreślić emocje jakie we mnie drzemią na samą mysl że... Ja z osobą związana emocjonalnie, będąc z nią miałbym sie zmierzyć z takim wyznaniem... Ze moja, miłośc życia, o którą dbałem etc. puściła sie z kimś.... To mnie odrzuca. Bo sam mam zasady, którym jestem wierny, siłą rzeczy, to kwesia wychowania :)

Gość dżanneta
Kinky to odpowiesz szczerze czy nie. Pamiętaj o tym że nikt by się nigdy o tym nie dowiedział, a być może byłaby to jedyna twoja szansa w życiu.

Gość dweqdfweq
mam nadzieje, że informujesz potencjalną partnerke, że kiedyś sypiałeś z kobietami za kasę. Bo jeśli nie to te twoje zasady możesz wsadzić sobie w dupke

Gość Kasiaaaaaa90
Jeśli jestem z kimś 5 lat i jest to moj pierwszy facet, to myślę, że to nic dziwnego, ze zastanawiam się jak by było z innym...

Jestem wrażliwy, romantyk ze mnie. Mimo to ukrywam swoje uczucia przed innymi. Ale mysl o tym ze osoba przed którą bym sie otworzył, dzielił sie każda chwilą, miała by mnie tak bardzo skrzywdzić, napawa mnie wielkim lękiem. Bo z uczuciami nie ma żartów... prawda ? Więc kurwie i szmatuje na was żebyście nie ważyły sie popełnić takiego błędu, szczególnie jak macie naprawdę dobrych, wrażliwych chłopów :) Dziękuje za uwagę ;)

Gość iyygiyiy
sypianie z kimś za kasę a zdrada ukochanej osoby to dwie różne rzeczy w zdradzie nie chodzi tylko o to że mogłoy sie wydać,ale także o honor,skoro tego nie rozumiesz to tego nie posiadasz

Gość dweqdfweq
nie odniesiesz się do mojej wypowiedzi?? tchórz z ciebie. skoro im o tym nie mowisz, to tak jakbys je oszukiwal, bo nie kazda dziewczyna chciala by byc z meska dziwka. czyli budujesz cos na klamstwie i twoje zasady sa nic nie warte...

Kasiaaaaaa90&&&&&&&&&&&&& No i na myslach sie kończy.... bo jak nie to.... Szmata, kurwa :O Podkreślam, jak macie zajebistych facetów, flegmatyków, empatycznych romantyków. To broń bożę ! 😠 Nigdy ale to nigdy nie wdrażajcie swoich fantazji w życie. Bo nie tylko swoje ale i te drugie życie zniszczycie bezpowrotnie! Kurwa ! Przez wychowanie i przez okres dojrzewania i charakter, wiem ze nigdy bym nie zdradził, bo nie patrze na wygląd, tylko w 8-% skupiam sie na osobowości.

jesteś na tyle głupia by sugerować sie jakimiś wpisami, w ogóle mnie nie znając ? To tak jakby ślepo wierzyć reklamą albo zapewnieniom rządu ze twoja emerytura zapewni Ci dostatnie zycie i wakacje na kubie :D

Gość Andziej
8% to trochę mało

Gość dweqdfweq
Kinky sam jesteś dziwką!! sam o tym wiesz. Do tego budujesz związek na kłąmstwie, a pieprzysz tu coś o wychowaniu i innych, a ciebie to w ogole nie dotyczy. Matka cie tak wychowała, że pieniążki łatwy kąsek, porucham raszple i będę miał kaskę, co? Nie pieprz bzdur

Gość dweqdfweq
nie kłam, sam kiedyś pisałeś, że te staruchy w zamian za bzykanie pomagają ci finansowo 🖐️

Pamiętajcie: Flegmatyk, empatyczny romantyk, znajomi porządni, bez jakiejs stałej ekipy raczej pojedyncze spotkania sam na sam z kolegą= brak negatywnego wpływu na osobowosć pod presja jakiejś grupy= zajebisty facet z zasadami(wychowywany przez matke, bo ojciec pijak nawiał= wrażliwy i opiekunczy bo matka otoczyła go podwójnie) Wniosek, takiego chłopaka sie nie zdradza, bo to debilizm w czystej postaci!

Pamiętasz bardzo stare dzieje :) Pisałem różne głupoty na tym forum. Skupiasz sie tylko na obelgach, wogóle nie widząc przekazu jaki niosę. I do tego opisałem teraz swoją osobowość, charakter i kilka zasad które wyznaje w życiu. Pisze szczerze notabene bo temat poważny. Ale jestes głupiutka więć nic z tego nie wyniesiesz dla siebie i swojego faceta :) Pozdro 🖐️

Gość dweqdfweq
a ja Ci napisałam, że budujesz związek na kłamstwie, więć Twoje zasady wsadź sobie gdzieś. I sam jesteś głupi skoro się sprzedawałeś :)

Nie możesz wiedzieć na czym buduje swoje związki :) I głupota jest cokolwiek pisac szczerze na tym forum, bo i tak macie to w dupie, i traktujecie z góry, bez żadnych dowodów opierając sie na ogólnej opinii która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością :) Dziekuje za uwagę :) Puszczajcie szpary komu chcecie, bo szczerze to mi to wisi bo was nie znam :)