Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdik

ból piersi i sutków- czy tak jest we wczesnej ciąży?

Polecane posty

Gość kdik

nigdy wczesniej ( cy bralam tabletki czy nie) nie bolaly mnie piersi przed okresem. 26 maja na tescie owulacyjnym byly 2 krechy i doszlo do współzycia. 11 czerwca powinnam dostac okres . mam nadzieje ze nie nadejdzie. 6 czerwca robilam test ciążowy i byl negatywny ale moze za wczesnie. czy taki ból piersi po boku i od środka i takie bolące sutki takie jakby az zdrętwiałe mogą byc objawem ciązy? najgorzej bolą wieczorem, ale w dzien tez, nawet jak idę to je czuje. kto mial takie objawy?

Może to być objaw wczesnej ciąży najlepiej spróbuj jeszcze raz zrobić test bo być może za wcześnie zrobiłaś ten pierwszy:)

Gość bania u cygana
jak najbardziej twoje obolale cycki sa objawem ciazy,mnie przed okresem tez inaczej bolaly i wlasnie przez ten inny bol piersi zrobilam test i mam teraz najpiekniejsze dziecko na swiecie,czego i tobie zycze;a do tego jeszcze jak pojawia sie na C fioletowe linie to na bank DZIDZIA.Powodzenia,dla dzieci warto zyc!

A ja Ci radzę, żebyś przestała się nastawiać na tę ciążę i nie wyszukiwała się we wszystkim objawów ciąży. :o To dopiero Twój pierwszy cykl, a Ty już świrujesz. :o 🖐️

Gość kdik
wiesz, podałam objaw,który jak przeczytalam na wielu topikach jest jednym z objawów ciąży. Świrowanie to według mnie- odbiło mi się dzis...jestem w ciąży? mam ochotę na śledzia- czy to ciąża? połknęłam spermę- czy zajde w ciążę? mam wzdęcia- chyba zaszłam w ciąże, kochalam się w gumce biorę tablety i mnie mdli- pewnie wpadłam.... TO Jest świrowanie. a ja podałam raptem jeden objaw. wiem,ze to pierwszy cykl ale bardzo pragnę dziecka i nie widzę w tym nic złego. po to jest to forum. sorka ,ze nie robię duzych liter ale nie chce mi się ;)

opiszcie ten bol piersi i sutkow podczas wczesnej ciazy. bo ja jestem przed okresem i tez mnie piersi bola ale raczej jak zawsze. sutki nie bola. jak je dotykam to nie boli tylko jak gleboko oddycham albo po prostu jak siedze sobie.