Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

folksdojcz

bezguście na polskich ulicach

Polecane posty

- ohydny, żółty blond będący skutkiem nadużywania rozjaśniacza / czarne włosy w połączeniu z solarą i tapetą - krótkie bluzeczki do legginsów dlaczego wiele dziewczyn się w ten sposób szpeci? [wściekły]

Gość luzerka
bo to polska właśnie

Gość foIksdojcz
bo nie ma to jak prawdziwi mężczyzni. włosy na żelu, zwężane spodnie i obcisła różowa bluzka no i mój folks. kobiety nie zasługujecie na facetów takich jak ja

Gość luzerka
właśnie pałaszuje świeżutką kupę mojego owczarka niemieckiego :) mniam!

a co do tych mężczyzn - to jest chyba jeszcze bardziej porażające zjawisko. :O chodzą w babskich łaszkach, obcisłych spodniach, dziwne niemęskie fryzurki. wchodząc do markowych sklepów czasem ciężko odróżnić mi stronę damską od męskiej :O

Gość haha toś chyba w niemczech
nie był cioto :o

Gość huihui
oczywiscie ty autorka uwazasz sie za wyjatek i za gustownie ubrana kobiete prawda?:D

Gość a ty niby co
nie polka? :o

Gość cdszdxfcdsree
a ja nie lubię dziewczyn które noszą kurtki i torebki w kolorze camel - wszystkie identyczne

tak, uważam się za taką. przecież nie powiedziałam, że wszystkie dziewczyny to solary, więc skończ z nadinterpretacją.

Gość a ty niby co
no a takich w niemczech nie widzialaś? takie ewnementy są wszędzie więc nie pierdol :o

Gość prawda, ze
przewaga na ulicach to albo farbowana czern albo tleniony blond. wszystko na jedno kopyto, podobne do siebie jest malo naturalnych dziewczyn

Gość najlepsze sa tew
Widziałam dziewczyne z aporą nadwagą miała legginsy i to niebieskie milo i ladnoe to nie wyglądało duża dupa i ogromne uidziska i lydy . Ludzie nie mają luster w domu?

oczywiście, że są wszędzie. oczywiście, że widziałam, osobniku nadinterpretujący. nadgorliwość gorsza od faszyzmu :O poza tym nigdzie nie napisałam, że to zjawisko dotyczy tylko Polski

Gość najlepsze sa tew
Widziałam dziewczyne z aporą nadwagą miała legginsy i to niebieskie milo i ladnoe to nie wyglądało duża dupa i ogromne uidziska i lydy . Ludzie nie mają luster w domu?

Gość a ty niby co
"bezguście na polskich ulicach" nie wcale, tylko tytuł jest jaki jest :P

no może tytuł nieadekwatny, ale chyba wiadomo o co chodzi. jak masz zamiar czepiać się szczegółów, to zapraszam na piekielni.pl, tam takich jak ty jest w komentarzach na pęczki :O

Gość a ty niby co
nie czepiam się, ale brzmi to tak jakbyś wszystkie polki wrzucała do jednego wora, oprócz siebie oczywiscie :D

ale ja nic do twego wyglądu nie mam, Emanujaca :p zastanawia mnie tylko, dlaczego wstawilas tylko pol swojej twarzy do stopki :p

Gość a ty niby co
sama spierrdalaj

Jak nie, jak ja jestem ksiażkowym przykładem bezguscia. Czarny farbowany łeb. Ale wiecie jeden błąd a potem ciężko się tego pozbyć. Czemu pół? a nie wiem

Gość lepiej w brązie
ja sie tam z gustem ubieram, maluje, czesze i farbuje i nie widze tego bezguscia na ulicach , chyba w innych krajach zyjemy a to ja,moje zdjecie i tak juz na innym temacie o mnmie jest http://www.voila.pl/315/4wjoz/index.php?1