Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Desperacja jest najwiekszym wrogiem kobiet...

Polecane posty

Bardzo zabawne, Foxy, ogromnie. A potem kur­wy lecą, bo modki ignorują oszustów (m.in. finansowych), a ich tematy wiszą latami. Mogę zapodać coś, co już jest odrobinę po fakcie, ale jeszcze czuć ten smród. :)

Gość agatka z krakowa
vera lynn to tylko twoje zdanie :)

Ojejejej, ale narozrabiałam, jedno słówko może miedzynarodowa afere wywołać :) Sorry, nie strzelajcie, mam białą flagę i macham

Gość uwikłany
Lisiczko, dokładnie o tym, ale Vera się speszyła :)

Gość agatka z krakowa
ależ i ja ci tego prawa nie zabieram :D

Gość uwikłany
nie rozumiem? Deka mogłabyś mi to wytłumaczyć?

No jasne. Jego nowy nick to Doktor Dreyfus. A u niego bez zmian - narzeka jak zwykle, klaty nie chce pokazywać. 😭 Co się z wami stało? :O

o2 ma fajnych pracowników. Jak krowie na miedzy, a to dalej nic. Pa, bo przybyło już TWA. :)

Deka, ja czytałam ten topik, ale pobieznie, nie kojarze takiego wpisu, pewnie znikł był zanim weszłam :) No ale w czasie deszczu modki sie nudzą i rozrabiają, ja ich niestety nie rozpoznaję :(

Rozrabiają, rozrabiają. Ostatnio modek pozwolił tutaj na zaszczucie pewnego chłopaka. Innym razem modek pozwolił pewnej szmacie i jej alfonsowi wyłudzić grube pieniądze. Modki pozwalają na dużo rzeczy, czasami same się do takiej "zabawy" dołączają.

Żeruja na ludzkiej naiwności, desperacji i bólu... łobuzy!!! Łoburzona jestem. No ale niestety naiwnych nie sieją, sami sie rodzą, będa sie tak dawac lowic jak nie temu, to innemu... życie. A który to biedak został zaszczuty?

Gość upośledzone_brate_Ajrona
Odwalcie się od Ajrona, bo jak nie, to w ryj!

Vera, to nie jest powód do śmiechu, gdy kobita ukrywa swojego kur­wiarza i "wypożycza" dzieci od koleżanki, żeby przy spotkaniu z darczyńcami wypaść bardziej wiarygodnie. Foxy, temat już oczywiście zniknął, ale jakiś piętnastolatek (nie da się ukryć - idiota) zamieścił tutaj swoje zdjęcie. Przeciętny, bo przeciętny, ale pomarańczki i niektóre czarne strasznie go zjechały. Próbował lekko pyskować, więc pomarańczki w ramach zemsty znalazły dzieciaka i narobiły mu okropnego szumu na portalach społecznościowych. Prawdziwa inwazja. Na szczęście nie udało mu się nic sobie zrobić, ale mało brakowało.

Hmmm, Deka, masz sporo szokujących informacji. Jak to wysledziłas, że mu smrodu narobili? No z drugiej strony fakt, straszna głupota tego chłopca, ale to dzieciak jeszcze, nie wiem jakiego debila kreci odgrywac sie na dziecku :( przykre.

Post kończący stronę, bo się nie będzie dało potem przeczytać, jak znam życie. :O