Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GoshhaA

Co myslicie o mezatkach, ktore spotykaja sie ze swoimi kolegami z pracy?

Polecane posty

Gość GoshhaA

Co sadzicie o atrakcyjnych mezatkach, ktore spotykaja sie ze swoimi kolegami z pracy na piwie, kawie? Nie ma tu seksu, wszystko odbywa sie na stopie kolezenskiej. Wspolne wypady do kina, restauracji, dlugie rozmowy, w tym przez tel. Zarty na rozne tematy, aluzje do seksu. Gdy ktoras ze stron potrzebuje wsparcia, pomocy nie ma tu miejsca na obojetnosc. Ktos z Was jest moze w takim kolezenskim ukladzie?

Gość V jak Vendette
To dziwki. Nic więcej, nic mniej. Dziwki i tyle.

Gość stella...
ja jestem w takim układzie w pewnym sensie.. nie jestem mężatką ale przyjaznię się z żonatym kolegą, cała reszta jak opisałaś.. tyle że między nami iskrzy jak cholera.. :)

Gość _Malutka_
Nic nie myślę. Uważam,że to normalne znajomości.

Gość GoshhaA
Pytam ogolnie. Jestem kobieta, ktora lubi towarzystwo meczyzn, sama mam meza, ale nigdy go nie zdradzilam. Nie zawsze mowie mojemu mezowi, ze ide po pracy na piwo z kolega, ale on to akceptuje. Ma do mnie zaufanie, a ja do niego. Pozwalam mu isc z kolezankami na zakupy, czy do kina.

Gość hthghgh
takie znajomosci sa niebezpieczne. ktoras ze stron sie zakocha i klops!

Gość tghghgh
"stella... ja jestem w takim układzie w pewnym sensie.. nie jestem mężatką ale przyjaznię się z żonatym kolegą, cała reszta jak opisałaś.. tyle że między nami iskrzy jak cholera.. " Tu masz przykład tego zakochania.