Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CInCinka......s

Kto lubi cin cin? :)

Polecane posty

Gość CInCinka......s

Hej Jestem wierną fanką wina cin cin. Chciałam zrobić sobie kreatywną sobotę i sprawdzić się na polu reklamy i wymyślić hasło reklamowe tego wina (tak, dla siebie). Dlatego... pytam was czy - lubicie tę markę? Jeśli tak, dlaczego, a jeśli nie, też dlaczego . Ja np. lubię to wino za to, że jest takie trochę ekskluzywne (tak mi się kojarzy), ale dosyć tanie jednocześnie. No i kojarzy mi się pozytywnie. Oraz smak... lekko gorzki, choć nie tak bardzo, jak np. ciociosan. Jeśli ktoś z was lubi, mogłaby podać jakąś cechę swojej osobowości?

Gość a ja nie lubię
Jest to marna polska marka i widać, że chyba nie miałaś okazji pić niczego lepszego. Owszem tanie i jakość, a także smak odpowiednie do ceny. Ja spróbowałam i wiem, że wolę kieliszek dobrego wina, niż w tej samej cenie flaszkę czegoś, z napisem cincin.

Gość Jason07
Ja natomiast nieraz próbowałem "dobrego" wina wytrawnego i za każdym razem miałem ochotę wylać je do zlewu. Zdecydowanie wolę "marną" markę Cin-Cin czy też świetne czerwone Martini. Wytrawne wina dobre są dla snobów. Wielu moich znajomych podziela moje zdanie.

Gość Jason07
Ja natomiast nieraz próbowałem "dobrego" wina wytrawnego i za każdym razem miałem ochotę wylać je do zlewu. Zdecydowanie wolę "marną" markę Cin-Cin czy też świetne czerwone Martini. Wytrawne wina dobre są dla snobów. Wielu moich znajomych podziela moje zdanie.

Gość zniesmaczony ale bardzo
jason ale z ciebie cienki drożdż...

Gość Jason07
zniesmaczony-ty za to cienki jesteś jak barszcz :-)

Gość pppychaczka
cin cin tom polska marka ,ale jaja sobie ktoś robi

jason ty o wytrawnych winach się nie wypowiadaj bo jak widać jesteś na etapie pomarańczowego kruszona i czekoladowego wzmocnionego ;-]

Gość Jason07
zniesmaczony,to i tak lepiej od ciebie,bo ty jesteś na etapie delektowania się denaturatem oraz Borygo :-D

Zgadza się ;-)

Gość gttttgtrgtr
ja nie lubie martini bo jest dla mnie zbyt ziołowe. jak chce się napić czegos w miare dobrego a taniego to kupuje różowe Carlo Rossi.

tzw. carlo rossi to bardzo słabe wino dobre dla tych, którzy nie potrafią poza tą nazwą zapamiętać żadnej innej

Gość Początkujący doświadczony
Ja gustuje w winach cheery i właśnie cin cin . Sa Są dla mnie smaczne, dobre a w porównaniu do jakichś jaboli których kiedyś spróbowałem to Cin Cin jest pyszne choć nie najlepsze.

Gość gość
nie lubię, za dużo w tym sztucznych dodatków, chemicznego smaku i to się czuję. Za to ze słodkich win lubię prawdziwe porto. No tak, wiem, że to nie ta grupa cenowa.