magdalena93 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 Witam. Piszę w sprawie jednego tematu , ponieważ męczy mnie i potrzebuję jakiś rad. Kochałam się z moim facetem , "zalał mnie" . I od pewnego czasu jak się kochamy jakoś łatwiej wchodzi jego członek do macicy jakby była powiększona , poza tym mam różne inne smaki.. Nie wiem czy mialam wtedy dni plodne czy nie.. Ale czy mozliwe jest ze jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grey Eyes :P 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 skonczyl w Tobie wiec szanse na ciaze sa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piesek preriowy 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 o! czlonek wchodzi do macicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalena93 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 poprostu kiedys wchodzil trudniej wolniej i potym jak zalał jakos wchodzi latwiej i macica jest miekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bxc Napisano Czerwiec 9, 2012 hehe tez nie moge z tego czlonka do macicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grey Eyes :P 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 ojj no co moza jakas gimbuska pisze a wy sie smiejecie:D łahahahahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bxc Napisano Czerwiec 9, 2012 dziewczyno!!! idz najpierw sie poucz a potem sie rznij... penis wchodzi do pochwy a nie macicy :/ jesli 93 to Twoj rocznik to naprawde lepiej idz do nauki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalena93 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 dobra do pochwy jezu.... wiecie o co chodzi .. mozecie jakos doradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkithlp Napisano Czerwiec 9, 2012 Rany boskie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grey Eyes :P 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 nie mozemy gdyz nie wiemy co sie dzieje jak czlonek zaleje macice:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffffeeeee Napisano Czerwiec 9, 2012 ruchaj dalej to wejdzie do macicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bxc Napisano Czerwiec 9, 2012 i co z tego ze my wiemy o co chodzi? jak nie doroslas do sexu to tego nie rob. sorry ale nie wiesz czy wklada w pochwe czy macice a sie bzykasz. zalosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalena93 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 wiem o co chodzi. nie mozna sie kuzwa pomylic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bxc Napisano Czerwiec 9, 2012 sorry jakbys wiedziala to bys sie nie pomylila dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalena93 0 Napisano Czerwiec 9, 2012 koniec tego tematu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach