Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k,zbmc,

W czym najczesciej chodzicie latem???

Polecane posty

Gość k,zbmc,

bo ja uwielbiam biel, spodnie dlugie sukienki czy krotkie spodenki, kiedys nie lubilam tego koloru ale od tamtego roku mam fiola na punkcie bieli

Gość lizeany
Lniane spodnie i spódnice, chętnie sukienki maksi (przegenialną niedawno kupiłam). Lubię też wiskozę i oczywiście bawełnę (dobrej jakości). Z kolorów jaśniutki szary i granat jako "baza" (spodnie, spódnice), a poza tym cytrynowy, zgaszony jasny róż, lila, morski, malina, bladawy niebieski. Biel niestety odpada, bo w białym wyglądam jak mało świeży nieboszczyk ;) To taki szybki przegląd mojej letniej szafy :)

Gość to nic nowego ja tez widzialam
latem kobiety w kurtkach zimowych:)))

Gość ja lubię pastele i też w
takich chodzę oprócz żółtego bo nie lubię. Noszę też chaber.

Gość NOT FOUND
Ja tez kocham kolor bialy...mam mnostwo ciuchow w tym kolorze oraz w kolorze zblizonym do bieli.....mam tez ciuchy kolorowe np.zielone, czerwone, zolte itp......Ja nosze rybaczki bo mam straszne zyly pod kolanem i krotkie spodenki odpadaja,chyba,ze po domu;D W spodnicach chodze poza kolano...przed jak zaloze legginsy... Buty ; japonki albo sandaly na koturnie (podobno bardzo modne w tym sezonie) Bluzki na ramiaczkach bez plecow badz z zakrytymi plecami Na glowe ostatnio zakupilam sobie jasny kapelusik z niebieska wstazka...nikt w takim nie chodzi po miescie ylyko ja i czuje sie oryginalnie Pozdrawiam PS.Uzywacie makijazu w upalne dni -[znak zapytania]

Gość elalea
ja w sukienkach spódniczkach kocham modę uczę sie w tym kierunku zaczynam staż w gazecie ELLE

Gość a ja do tej pory nosilam tylko
czarny, lato czy zima, dla mnie to byl kolor elegancki i ogolnie moj ulubiony, ale tego lata zaczelam nosic biale rzeczy+kolor nude ktory w polaczeniu z bielą wyglada super, niebieskie blekitne jasniutkie kolory, nie wiem co mi sie stalo bo do tej pory czern byla nieodlaczna, ale podobam sie sobie w jasnych kolorach