Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygladam za mlodo...........

Wyglądam zbyt młodo. Faceci i ludzie nie traktują mnie poważnie

Polecane posty

Gość wygladam za mlodo...........

Bo wyglądam jak dziecko, zaden facet mnie nie poderwie bo boi sie ze go posądzą o pedofilie, starałam sie o prace i zostalam potraktowana pogardliwie, ochroniarz powiedzial do kolegi : OO to dzieci zaczeli zatrudniac? Rektutatorka wprost : a ty nie jestes za mloda by pracowac? ehh ale mam przejebane

Gość F Ala
taaaaaaaaa, na kafe tu wszystkie mają przejebane, bo wyglądają za młodo :D o dziwo, żadna nie wygląda nawet rok starzej :D hahhahahha :D

Gość jdjheuhyueyuey
podkreśl mocnym makijazem, pokaz dowod

Gość hah ajajjjjjjjjjjj
Ja tez juz nie wierze w te sciemy :O pokaz fotke moze byc z zamazanymi oczami to my uwierzymy i na pewno ktos ci doradzi 🖐️

Gość F Ala
ja pier,,,dole noooo, dokładnie :D a ja akurat otwarcie piszę, bo jestem akurat szczupła, ale że młodziej wyglądam to mi się nie wydaje :P i nie ściemniam jak tutaj wszystkie, bo nie widzę w tym celu./

Gość a ja jestem szczera bo
Ja nie oszukuje, jestem gruszką ,mam dupe jak szafa trzydrzwiowa, pracuje w centrum handlowym ,gowno zarabiam i jestem neiszczesliwa, zawistna :D

Gość fcbtch1
no i loooz, bardziej Ciebie za szczerość, niż te tutaj wszystkie biedaczki wyglądające 5-10 lat młodziej, które życia nie mają przez to :D buahahhaha :D