Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze siebieeeeeee

mam dosc siebie

Polecane posty

moze mnie tu wysmiejecie, ale strasznie boje sie rodzicow, k**wa mam 28 lat i boje sie im mowic o swoich zamiarach o tym co sie dzieje w moim zyciu bo mam wrazenie ze ich zawiode albo ze im sie to nie spodoba. moi rodzice nigy krzywdy mi nie zrobili, duzo mi pomogli a ja boje sie ich jak ognia. mam juz tego dosc. balam sie powiedziec ze jestem w ciazy, ucieszyli sie. pozniej ze sie wyprowadzam tez nie mieli pretensji a ja nadal sie boje k**wa ocipieje wrrrrrrrrrrrrrr

hallo prosze napiszcie cos bo zwariuje

Gość Bsjdg
Ale czego od nas oczekujesz ?

Gość mlodamarta98
Pewnie nie chodziło Ci o to ale...przytulam...

Gość Drobrebd
Mamy ci powiedzieć nie bój sie ? -nie bój sie Tak na marginesie jestes jebnieta chciałbym mieć takie problemy jak ty

dzieki :) nie wiem czego oczekuje, moze tego dlaczego tak sie dzieje, czy to tak mnie rodzice wychowali, czy to ze mna jest cos nie tak??????

Gość jsksjdjdj
pewnie ich bardzo kochasz i liczysz się z nimi ;) Nie bój sie jednak, bo z tego co piszesz, to nie są potwory. Pamiętaj tez, że jesteś dorosła ;)

dziekuje, naprawde to moze nie wiele ale dla mnie duzo :)

Gość jsksjdjdj
nie ma za co - ja też bardzo liczę się z rodzicami i co prawda się ich nie boję ale tez nie chciałabym ich pod żadnych względem zawieść - chciałabym żeby byli ze mnie dumni i zadowoleni. jednak nie pozwól by to się stało Twoja obsesją - oni będą zadowoleni jak tylko będą Ciebie widzieli szczęśliwą ;)

Gość 123adam123
Faktem jest, że czas na odcięcie pępowiny już najwyższy. Zacznij żyć swoim życiem i nie szukaj akceptacji u rodziców, bo oni i tak akceptują wszystko co robisz -------------------------------------------------------------------- http://podane.pl/ dział Dzieci i Rodzice

Gość nienawidzę siebieeeeee
Z boku jak na to patrzeć to jest śmieszne i chore. Stara baba boi się rodziców. I zdaje sobie z tego sprawę. Ale nie potrafię. Jak już zostanę przycisnieta do muru i muszę z nimi porozmawiać,zawsze odwlekam rozmowę ile się da, cała się telepie z nerwów. Czasami słowa nie mogę wydusic. Skąd się to wzięło? Mam już tego naprawę dość. Zaczynam się zastanawiać czy nie iść z tym do jakiegoś psychiatry.

Gość nienawidzę siebieeeeee
Wyjechałam na 4 lata do innego miasta. Później wróciłam. Pomogli mi. Później wyprowadziłam się do faceta. Miałam ciężki okres w życiu i często się kłóciliśmy. Wyprowadziłam się. Znowu mieszkań z nimi tylko że już ze swoim facetem wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest ok. I chce się wprowadzić do niego. No i mam znowu dylemat.

Gość srujka
Psychiatra nie, ale psycholog pewnie by Ci pomogl. Na dodatek jestes w ciazy, tak? Wiadomo, ze hormony szaleja jak pokrecone. Zrob cos dla siebie i poszukaj pomocy nie tylko na forum ale i u specjalisty. I to zaden wstyd, po prostu choroby duzsy trzeba leczyc tak samo jak choroby ciala. I nie powinno sie tego zaniedbywac. Pomysl sobie, co bedzie jak sie dziecko urodzi- moze dojsc do tego, ze bedziesz sie bala je po swojemu wychowywac, bo to bedzie sprzeczne z tym co Ci rodzice powiedza. Radze Ci wiec zglosic sie po porade do psychologa Pozdrawiam :)

dzieki naprawde duzo mi pomoglyscie :) pozdrawiam

Gość Kinowata
Ale dlaczego się ich boisz?

ciesz się z tego co masz, z kochających rodziców a nie problemy sama sobie wmawiasz.. mi w życiu nikt nie pomagał, bo ojciec zostawił moją matkę a matka całą złość przelała na mnie, wolałabyś takie życie? myślę, że nie doceń to co masz i to, że masz na kim się wesprzeć w trudnych chwilach

ale ty nie rozumiesz . ja ich doceniam az za bardzo boje sie cokolwiek zrobic, bo moge ich zawiesc i zranic :/

Gość jsksjdjdj
tak jak Ci napisałam - jak Ty będziesz szczęśliwa to i oni również. Rób tak żeby było Ci dobrze a rodzice na pewno nie poczują się zawiedzeni czy zranieni

Gość czy to kura domowa
mam tak samo;( tez sie boje i we wszystkim ich slucham;( tez mam dosc

Gość olej to
nie słuchaj,moiej własne zdanie i wyprowadz sie