Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena - Rostock

Jestem dziewczyną Araba

Polecane posty

Gość Marzena - Rostock

Nie wiem, jak to będzie, zdaję sobie sprawę z wszystkich zagrożeń, z różnic kulturowych i religijnych, jednak chcemy spróbować. On jest dobrym człowiekiem, jest zazdrosny w granicach rozsądku, absolutnie nie zmusza, nie namawia mnie ani na noszenie chusty, ani na zmianę wiary. Sam nie jest zbytnio wierzący, więc ten problem nie istnieje. Zresztą już na samym początku poruszałam wiele razy ten temat i zarówno on, jak i jego rodzina nie mają nic przeciwko. Ostatnim razem, jak byłam u niego, to wynajęliśmy mieszkanie bo wiedział, że w jego rodzinnym domu mogę czuć się skrępowana. Zobaczymy, jak będzie na dłuższą metę. Są tutaj dziewczyny w podobnej sytuacji?

Gość .Piotr B. dr dziennikarstwa
Już widze wasze rodzinne zdjęcie za kilka lat, on dumny z wielbłądem a ty z podbitym okiem :D

Gość zalamaanaaa
arabowie to najlepsi mężowie na całej planecie a nawet we wszechswiecie.. mają fujary do samych kolan.. tak jestem w podobnej sytuacji

Gość .Piotr B. dr dziennikarstwa
"Uderzył mnie ale ja zasłużyłam" :D

Gość lolalilaj
To nie maszans. prędzej czy później się o tym przekonasz. Przeczytaj sobie temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3561158&start=1260 Na początku każda z nas mysli "z nami jest inaczej" a wiele opisanych w temacie historii kończy sie rozstaniem. Przeszłam romans z Egipcjaninem. Myslałam,że to wielka miłość....Teraz wiem,że to był owiekie pożądanie i na tym powinno się końcyzć.

Gość amenda
a po co jej tłumaczycie i sie produkujecie , a niech lezie w to govvno, dostanie po ryju, jak tam pojedzie to będzie zarła resztki ze stołu a jego matka na nia napluje tyle w tej kulturze jest warta żona

Gość lolalilaj
O tak rodzina to zupełnie inna bajka niż "ukochany"....Kobieta z Europy, w dodatku "dziwka", bo kto się "tak ubiera, zachowuje, śpi przed slubem"...

Gość lolalilaj
Za dużo znam historii Polka/ Europejka - Arab i to nie z książek z życia. Tam nie ma happy endu.

Gość Sexy Pani :)
Marzena - Rostock Mnie tam arabowie nie pociągają :( są brzydcy, dziwni i nie szanują kobiet dodatkowo :( wolę białych mężczyzn a nie nudną egzotykę ale ty zrobisz co będziesz uważała za słuszne

Gość cvgbnm
to wynajęliśmy mieszkanie bo wiedział, że w jego rodzinnym domu mogę czuć się skrępowana. On wynajął nie ty. Co najwyżej zapłaciłaś razem z nim. Nie zastanawiałaś się dlaczego? Bo nie chciał aby jego rodzina dowiedziała się o tobie/widziała cie. Nie masz żadnej pewności, że jego rodzina godzi się na wasz związek, a przynajmniej o was wie. A co do islamu? Każdy muzułmanin, nawet tylko w teorii, choćby był niepraktykujący zupełnie albo nawet mówił, że jest ateistą, jest i zawsze będzie przywiązany do tej religii, tradycji, kultury. I będzie chciał dzieci wychowywać w tej wierze. Mało który, mając za żonę nie-muzułmankę, godzi się na wychowywanie dzieci w 2 wiarach dając im w przyszłości prawo wyboru, albo w żadnej. A tych którzy godzą się na wychowywanie dzieci na chrześcijan to prawie nie ma (przypadki jednostkowe). Na kobietę presji nie musi wywierać. Muzułmanin może mieć za żonę nie-muzułmankę. Ale już jego dzieci wg tradycji/religii powinny/muszą być muzułmanami też. Jeśli już zdecydowaliście się na seks - to wróżę wam koniec, wcześniej czy później, ale nie stworzycie dobrego związku.

Gość ateista i terrorysta
pewnie :D

Gość kobiety są banalne :D
Lecą na arabów a później płaczą że wychowują same dziecko takie troche mocno śniade :D bo oni nie pomagają kobiecie bo mają je gdzieś i uważają że kobieta musi sama sobie radzić

Gość taaa........
zalamaanaaa oni mają małe fiutki tylko biali i czarni mają duże latynosi i arabowie oraz azjaci mają małe ptaszki widać że nic nie wiesz......

a później się dziwć takiemu arabowi że nie może znieść takiej białej kobiety bo ona nie taka posłuszna i pyskuje do tego chce być na równo z mężczyzną .... a u nich to nie przejdzie....no i później zabijają białe kobiety ......

co do arabów mamy ja nic jeśli mi nie wejdą w drogę ale dużo dziewczyn ma dla nich cieknącą mokrą cipkę :D

Gość araby maja duze...
Nosy :p a duży nos nie oznacza dużego penisa. Ten mit obalono już dawno :)

Gość 123adam123
Jeśli szukasz kłopotów, to znalazłaś niezły sposób. Być może, że bywają fajni, normalni, kochający. Być może. Ale życie masz tylko jedno. Abyś nie żałowała -------------------------------------------------------------------- http://podane.pl/ dział Uczucia i Seks

Gość Don Men :D
ja wiem poprostu one przechodzą fascynację nimi i tyle

Gość SSSSami
Mój mąż również jest południowcem mamy 2 dzieci jesteśmy małżeństwem 16 lat, jestem szczęśliwa, nie obawiaj się tych stereotypów, gdybyś żyła na zachodzie związki mieszane są bardzo popularne, tylko w Polsce wciąż mamy problem z mentalnością i przesądami http://rajkobiety.pl/

Ale czym tu się fascynowac... sam w połowie mam te geny i jakoś nie zauważam u siebie czegoś lepszego...

Do tego działa efekt "nieznajomego" i kobiety przechodzą fascynacje jak małe dziewczynki :D i same się nakręcają arabowie się nawet nie wysilają wogle arabowie mają je za dziwki i dzurki na spermę a nie za swoje dziewczyny tak jak pisze autorka :)

a walić ich ....

Gość kobiety są banalne :D
Don Men :D Do tego działa efekt "nieznajomego" i kobiety przechodzą fascynacje jak małe dziewczynki i same się nakręcają arabowie się nawet nie wysilają wogle arabowie mają je za dzi**i i dzurki na spermę a nie za swoje dziewczyny tak jak pisze autorka Dokładnie ! zgadzam się z tobą i po za tym jak już mówiłem kobiety są banalne wystarczy że obrośnie wokół ciebie kilka legend ( nieważne czy prawdziwe czy nie ) i już kobiety widzą cię atrakcyjniejszego :D

No nie zawsze... są wyjątki. ale jeśli był wychowywany w Islamie to Koran będzie dla niego kierunkowskazem... i marny los autorki w90%... tyle że to nie wina arabow tylko kobiet które znając obyczaje mimo to wchodzą w to wszystko

:D hahaha a najlepsze jest to że taką kobietę tak żdżera fascynacja że nic nie widzi co się dzieje

:D ale ja nie będę mówił jej co ma robić niech sama zadecyduje