Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena - Rostock

Jestem dziewczyną Araba

Polecane posty

Gość jestem kobietą araba
raczej dziwką araba oni nie mają białych kobiet to jest dla nich tylko odskocznia jesteście zabawkami łątwym mięsem

Gość wracam do USA
gdybyś żyła na zachodzie związki mieszane są bardzo popularne, tylko w Polsce wciąż mamy problem z mentalnością i przesądami Cywilizacja zachodnia, Zachód, Okcydent (łac. occidens, zachód) cywilizacja społeczeństw współcześnie zamieszkujących państwa Europy Zachodniej, Europy Środkowej ( CZYLI POLSKA ), Ameryki Północnej, Ameryki Południowej oraz Australię, Nową Zelandię, Izrael i Republikę Południowej Afryki. Pojęcie szersze od cywilizacji łacińskiej. Więc Polska jest krajem zachodniej cywilizacji....ale masz wiedzę... Po za tym w USA mieszane związki nie są aż tak popularne jak się podaje wiem bo tam żyje większość żyje ze sobą czyli np biały z biała a czarny z czarną oczywiście zdażają się związki mieszane ale nie jest to większość i nie jest aż tak popularna bo ok 80% żyje z w zwiazkach NIE MIESZANYCH nie żebym coś miała do zwiazków mieszanych ale nie lubię jak się zakłamuje fakty....

Gość wracam do USA
A ja nie byłam 5 lat w Polsce :( a bardzo lubię Polskę do tego trafiłam na euro i oczywiście kibicuje Polsce ! :)