Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Bylam taka szczęśliwa a teraz...

Polecane posty

hooy wszystko strzelił ale przeprosiłam go przynajmniej teraz mogę odejść spokojnie przynajmniej nie bedzie że to ja jestem zła :) :(:(

Gość Marek Polacco
dlaczego? :(

Pani Ciapata a jak Tobie w końcu poszedł ten powrót z exem? nadal razem czy sie sypneło? kurfa inaczej to sobie wyobrażałam,a on juz chyba nic do mnie nie czuje :O

Gość Marek Polacco
wymknęłaś się wczoraj z domu :classic_cool:?

jeszcze w miedzyczasie przeleciał kilka lasek... już nie jest moim ideałem... jest chyba zwyczajny jak każdy... szkoda umarł mój ideał :(

Gość Marek Polacco
czyli jednak sportowe auto się przydało :(

Spotykamy się, ale mnie już tak nie zależy...jemu z resztą tez nie. Na początku byłam podjarana-przyznaję. Teraz już się zmieniło. Jesteśmy z innych światów, on nie jest mi pisany. Choć to najlepszy facet z jakim kiedykolwiek byłam :P I będę go wspominać jeszcze dłuuugo dłuuuuugo, a takie spotkania z nim od czasu do czasu bardzo dobrze na mnie działają ;)

Gość Marek Polacco
nie dziwie się, skoro ruchał jakieś panienki nie będąc w związku 🖐️

był z nimi w związku :O wyszło mi, że średnio co 5 miesiecy nowa... a ja myślałam,że mnie kocha, czeka tęskni... niby sie teraz odezwał ale bo ja wiem? może zemścic sie chce? :(

przez czas rozstania szpiegował mnie na fejsie :O wiedział wszystko... zreszta inne swoje byłe chyba też obserwuje, nie no teraz to już czuje do niego złość jak kiedys...

Gość Marek Polacco
czyli fejsbuk jest słabym źródłem informacji :classic_cool:

mi sie podobał... faktycznie może są piękniejsi...ale czy ja moge miec ladniejszego? :( sama nie jestem miss... a przy nim sie jednak czuję tak pewnie

np. byłam z roznymi typami juz o tym pisałam, kolesie niby z dobrych domów, tacy gentlemeni i w ogole a zostawiali mnie w srodku miasta :O i jeszcze nie wiedzieli czemu sie nie odzywam :O a on zawsze mnie odwiezie przywiezie itp. (co prawda inne laski też wozi:O)

nie wiem czy Cie to pocieszy, ale częstym zjawiskiem jest to, że brzydcy faceci mają piękne dziewczyny, a piękni faceci brzydkie dziewczyny :D:D

teraz to juz nawet boje sie pisac na kafe... jeszcze sie okaze że to czyta... chociaż teraz jest niby na imprezie... pewnie jutro bedzie miał foteczki z laseczkami... a ja? mam jednego innego na boku...ale jest brzydki i glupi...niebede sie spotykac z takim tylko po to by zrobic exowi na zlosc ;(

mi ostatnio kolega wyznał, że mu się podobam... i to zniszczyło poniekąd naszą znajomość :( teraz jak gadamy to rzadko i sztywno, bo ja go nie chcę. Choć wiem, że on dbał by o mnie, byłby dobrym, uczciwym partnerem. No ale cóż...już wolę się spotykać 2 razy w miesiącu z tym przeklętym draniem exem niż być w związku z tym kolegą.

Gość Marek Polacco
na wakacje mogę przyjechać w odwiedziny do Wawy żeby zrobić Twojemu exe na złość :classic_cool:

Powiem tak, że spotykamy się by porozmawiać, zjeść coś, albo obejrzeć film po to by utrzymywać jakoś kontakt.Bo chcemy go utrzymywać. Owszem, zdarzyło się, że było gorąco :classic_cool: Ale to nie jest głowny cel naszych spotkań ;)

Gość stoprocent Czkawki
pod koniec czerwca :classic_cool:

dopiero? :O ja troche czuje sie jak szmata bo sie z nim przespałam :O 😭 gardzę sobą :O a z drugiej strony bylo nieźle no i nie przybyło mi przebiegu bo to jednak zawsze ten sam:D