Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaWtejDziedzinie!

Po jakim upływie czasu od wzięcia pierwszej anty można się sexić?

Polecane posty

Gość nowaWtejDziedzinie!

Jak w temacie? Pierwszy raz biore tab anty, jestem na 6 tabletce i kiedy moge wspolzyc?

ja biore tabletki i mi ginekolog powiedziala nze od razu od wziecia pierwszej tabletki jestem zabezpieczona ale tutaj chyba nikt nawet mnie nie chce odpisac.

Jeżeli pierwszą tabletkę wzięłaś pierwszego dnia krwawienia to jesteś zabezpieczona od razu. Polecam przeczytanie ulotki.

Gość nowaWtejDziedzinie!
Tak w pierwszy dzien okresu wzielam pierwsza tabletke . Mi ginekolog tez nic nie powiedzial , przepisal i juz. Ulotka , ulotka , nic nie kupam , pojecia jak z kosmosu.

Gość nowaWtejDziedzinie!
daylette

Gość nowaWtejDziedzinie!
No wlasnie powiem Ci , ze przed braniem tabletek mialam straszne bole glowy , a teraz nic a nic. Czuje sie lepiej po daylette niz wczesniej bez zadnych tabletek . Dziwne troszeczke .

Świetnie się składa, bo akurat mam tę ulotkę w domu. Cytat: "Kiedy można zacząć pierwszy blister? -Jeżeli w poprzednim miesiącu nie były stosowane środki antykoncepcyjne zawierające hormony Stosowanie leku Daylette należy rozpocząć w pierwsztm dniu cyklu (czyli w pierwszym dniu miesiączki). Jeżeli stosowanie leku Daylette rozpoczyna się w pierwszym dniu miesiączki, natychmiast chroni on przed zajściem w ciążę. (...)" Czego nie rozumiesz? Które pojęcia są takie trudne? Cykl? Miesiączka? Ochrona przed ciążą? Środki antykoncepcyjne zawierające hormony? A może po prostu ulotka jest za długa i nie ma w niej obrazków?

"najlepsze sa artizia a daylette tragedie braam wczesniej."? Zapomniałaś dodać "dla mnie". :o 🖐️

Gość Polska bialo-czerwoni
ja pierdole co za tepoty

Gość synowaKornelci ...
odezwla sie jasnota ;/ madra jestes to odpowiedz na pytanie