Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ma艂ecyce

rozmiar stanika

Polecane posty

Go艣膰 ma艂ecyce

W biu艣cie bez stanika mam 80/81 cm, a pod biustem 68 cm. Wed艂ug tabeli rozmiar贸w mam 65C, tyle ze nigdzie nie mog臋 znale艣膰 takiego rozmiaru! Wszystkie biustonosze s膮 alo za lu藕ne w obwodzie, albo maj膮 za mal膮 miseczk臋... Jak dobra膰 idealny stanik????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Zajrzyj na stron臋 sklep贸w Onlyher i Noszebiustonosze, spokojnie b臋dzie co艣 dla Ciebie (dla pewno艣ci skontaktuj si臋 z obs艂ug膮, bo niekt贸re staniki miewaj膮 mniejsze albo wi臋ksze miseczki ni偶 wynika z tabelki, i trzeba bra膰 przeliczony rozmiar, ale panie z tych sklep贸w s膮 w tym 艣wietnie zorientowane i potrafi膮 podpowiedzie膰 co i jak). Warte uwagi s膮 te偶 staniki Ewy Michalak, ale u niej pewnie b臋dziesz potrzebowa膰 70A/70B (inna rozmiar贸wka, policz na stronie sklepu albo te偶 dopytaj). A poza tym poczytaj blog Small Cup, forum Lobby Ma艂obiu艣ciastych i zajrzyj do katalogu Balkonetki :) Owocnych stanikowych 艂ow贸w 偶ycz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olive_pl
Przy Twoich wymiarach mo偶esz dobiera膰 biustonosze 65 C, je艣li s膮 za lu藕ne w obwodzie albo maj膮 za ma艂膮 miseczk臋 warto by艂oby spr贸bowa膰 rozmiar 60D, by膰 mo偶e b臋dzie bardziej odpowiedni. Je艣li w dalszym ci膮gu biustonosz nie b臋dzie pasowa艂 powinna艣 zastanowi膰 si臋 nad przyczyn膮 takiej sytuacji. Mo偶liwe, 偶e nieprawid艂owo wykona艂a艣 pomiary, kt贸re warto powt贸rzy膰. Zmierz bardzo 艣ci艣le obw贸d pod biustem na wydechu. Od wyniku odejmij 5 cm. Staranne pomiary s膮 bardzo wa偶ne gdy偶 miseczka C przy obwodzie 60 cm jest ca艂kiem inna ni偶 miseczka C przy obwodzie 70 cm. Nast臋pnie dokonaj pomiaru biustu, tym razem lu藕no w najszerszym miejscu. Oba wyniki nanie艣 na tabele rozmiar贸w i doczytaj wynik. Staranny pomiar powinien rozwi膮za膰 problem,. Zwr贸膰 uwag臋, 偶e czasami producenci bielizny okre艣laj膮 w艂asne rozmiary, co z pewno艣ci膮 jest sporym utrudnieniem podczas dobierania biustonosza, dlatego warto takich unika膰. W r贸偶nych krajach stosuje si臋 r贸偶ne oznaczenia, dlatego kupuj膮c bielizn臋 zagranicznych producent贸w czasami za ka偶dym razem trzeba ustala膰 nowy rozmiar. Nie mo偶na zapomnie膰, 偶e istnieje wiele typ贸w stanik贸w, podczas mierzenia zwr贸膰 na to uwag臋, poniewa偶 nie tylko rozmiar, ale tak偶e nieprawid艂owy fason wyp艂ywa na niekorzystny wygl膮d piersi oraz to, 偶e biustonosz 藕le si臋 uk艂ada na ciele, piersi wysuwaj膮 si臋 z miseczek, a materia艂 si臋 marszczy. www.olive.pl - pokusa dla zmys艂贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poodpoowiem
Ja mia艂am to samo. Jak chcesz zainwestowa膰 w biust to zamawiaj przez interent, bo jak chcesz stanik ze sklepu, no to ja przy Twoich wymiarach z wi臋kszo艣ci mam 70B//C. Ale mierz臋 艣rednio w sklepie po 10 biustonoszy, 偶eby trafi膰 na ani lu藕ny ani 艣cis艂y i robi膮cy krzywd臋 obw贸d. Na pewno z miejsca odpu艣膰 sobie Atlantic i Tiumph, wi臋kszo艣膰 misek jest tak zamkni臋ta, 偶e ja nie wiem na jaki to w og贸le biust. W sieci贸wkach znajdziesz pere艂ki, ale tak jak pisa艂am b臋dziesz musia艂a si臋 du偶o namierzy膰 i naszuka膰 rozmiaru te偶. W zwyk艂ych sklepach z bielizn膮 masz zwykle rozmiar贸wk臋 tak膮, 偶e troch臋 wi臋ksza miska jest od obwodu 75, a takim mo偶esz si臋 okr臋ci膰 jeszcze raz dooko艂a. Poczytaj troch臋 to co dziewczyny podrzuci艂y. Sama zadecydujesz czy warto si臋 zainteresowa膰 tematem i troch臋 wi臋cej kasy w艂o偶y膰 w dobry stanik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sa艂atka letnia z kalfiora
dobrze Ci radz膮 a po drugie to przez internet bywa o wiele taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g臋si pra膰 nie potrafi膮
up up up up up up

Udost臋pnij ten post