Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123abc.

Napalona z przyjacielem?

Polecane posty

Gość 123abc.

Mam kochanego przyjaciela, jestem napalona na maxa, spytac go czy mnie przeleci czy po prostu jakos to ukartowac?

Gość małaOlaLa
spytaj sie wprost, a poza ty kuś go brakiem bielizny itp..

gówniarze dorwali się do komputera, rodzice pewnie na imprezie, a potworki rozrabiają. Spokój, bo dostaniecie tygodniowy zakaz oglądania TV :-P i do łóżek :-P

Gość Sara1989
123abc. Ukartuj to mam doświadzczenie w tych sprawach po prostu chwal go jaki on to jest ciekawy i zajebisty facet no i pokazuj że jesteś chętna najlepisj ocieraj się o nigo niby przypadkiem :D

Gość zboczuś :P
ewka ;-) Ty chodź do mojego łóżka :D gdzie sie podziewałąś ?

Gość Sara1989
musisz go podniecić samo chwalenie nic nie da a faceci sa tepi i niedomyslni musisz sama dzialac zpoluj na niego :D

Gość Sara1989
schylaj się żeby mógł zobaczyć twoje piersi do tego przygryzaj usta ocieraj sie o niego dotykaj go jak najczesciej i takie tam a i wypinaj dupke a sie podnieci :)

Gość zdziwiony .....
No i zaczne unikać przez was swoje przyjaciółki ....

Gość mam podobny problem...
Ale za późno na poradę. Mianowicie wynająłem pokój. I mieszkam z kobietą bardzo piękną. W łazience wiesza swoje ciuchy. Raz zostawiła stanik... Odwala mi konkretnie. Albo ja zgwałcę. Albo znajdę inne mieszkanie.

Gość małaOlaLa
poproś by zrobił ci masaż stóp i załóż cieniutkie rajstopy, oni to lubią ;)

:D hahahah boisz się kobiecego gwałtu zbiorowego :D

poproś by zrobił ci masaż stóp i załóż cieniutkie rajstopy, oni to lubią Co ? mam masować stopy ??? przestań ....

Gość .nieciekawwy.
spoko o ile ten przyjaciel jest wolny korestvvo jeszcze zrozumiem, ale koorestvva z perfidnością już NIE.

Gość zdziwiony ....
hahahah boisz się kobiecego gwałtu zbiorowego No :D trochę wiesz jakie one potrafią tworzyć intrygi z "usidleniem" faceta powiedzą np przyjedź do nas takie spotkanie towarzyskie a zwiążą cię i zgwałcą ....może jeszcze cipkami na twarzy usiądą .....boję się kobiet....

Gość robercik90
mam podobny problem znam to z autopsi, tylko moja lokatorka przyłapała mnie jak wąchałem jej używaną bieliznę, znaczy stringi i rajstopy

mam podobny problem... Zgwałć ją :D

znam to z autopsi, tylko moja lokatorka przyłapała mnie jak wąchałem jej używaną bieliznę, znaczy stringi i rajstopy Iiii...była podniecona czy wkurwiona ?

Wiesz no nie mowie od razu że ja zgwałcę. Ale da lapa do naprawy czy coś. I powiem ze w naturze. Na razie myślę o umieszczeniu kam w łazience i jej pokoju. Odwala mi równo.

Na razie myślę o umieszczeniu kam w łazience i jej pokoju. hehehehe dobre :D

wpdnij na nia tak niby przypadkiem i przytrzymaj troche one zwracaja uwage na takie pierdy....

albo nie daj jej siarczystego klapsa w pupcię :D na ostro anie jak pizda i ocierania głupie :D

Gość robercik90
była zszokowana, a potem powiedziała że ją to w zasadzie kręci i czy chce powąchać jej stopy...

poproś by zrobił ci masaż stóp i załóż cieniutkie rajstopy, oni to lubią A z tego to nie mogę cyba wy to lubicie egoistki jedne są masowane i uważają że jeszcze my to lubimy....

była zszokowana, a potem powiedziała że ją to w zasadzie kręci i czy chce powąchać jej stopy... A ty sztachnołeś się zapaszkiem jej sexy stópek ?

Gość Don kielichon :D
poproś by zrobił ci masaż stóp i załóż cieniutkie rajstopy, oni to lubią A z tego to nie mogę cyba wy to lubicie egoistki jedne są masowane i uważają że jeszcze my to lubimy.... No teraz wiem dlaczego moja mi ciągle każe masować te cholerne stopy ! Przed bzykaniem....ja do niej pokochamy się ... a ona jeśli zrobisz mi masaż i nie chce sie kochać jak jej nie zrobię ale mnie to wkurwia jak sobiie ztym poradzić ???

małaOlaLa MOże ty powiesz mi jak ze tego wybrnąć....bo jak jej nie pomasuje to nie chce mi dać :( kurwa mać ....

Jak sobie pomyślę że ona tam za ścianą śpi............ Ze mną naprawdę robi się coś ostro nie tak.

no pomocy ! nie chce zawsze przed seksem masować cholernych stóp!!!! Próbowałem ją przeczymać na brak sexu ale tyle z tego wyszło że to ona mnie przetrzymała :(