Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA994839843

Wybór sukni

Polecane posty

Gość JA994839843

Wydaje się, że wybór sukni powinien być prawdziwą przyjemnością a ja na samą myśl aż się boje. Mam tylko 160 cm i boje sie ze w każdej sukni będe wygladac idiotycznie bo jestem szczupła i niska :( Mam wrażenie, że bede jak dziewczynka ktora idzie do pierwszej komunii a nie jak panna młoda :(

Gość Panna młodaa
Nie przejmuj się, też mam 160 wzrostu, jestem szczupła i znalazłam suknię dla siebie i absolutnie nie wyglądałam w niej jak dziecko pierwszokomunijne:-) Salony mają naprawe duży wybór fasonów, także na pewno znajdziesz coś dopasowanego do Twojej budowy ciała. Do tego buty na obcasie i zapewne będziesz piękną panną młodą!:-) Powodzenia!! Aaa i koniecznie wybierz się na poszukiwania sukni z jakąś zaufaną osobą (mama, siostra, przyjaciółka, itp.) bo panie w salonach czasem potrafią wciskać dziewczynom suknie, które im kompletnie nie pasują.

Gość JA765856867
No niby to wszystko wiem ;)ale na samą myśl aż się boje :D A przecież są Panny Młode niższe ode mnie albo tak jak Ty mojego wzrostu i wyglądają ładnie a ja cały czas się nakręcam, że nic nie znajdę dla siebie ;(

Gość kiedys bylam
Hej! Spokojnie na pewno znajdziesz cos dla siebie. Ja mam tylko 152 cm i sie nie przejmuje. Slubu jeszcze nie planuje (dopiero za ok3 lata), ale wczesniej zamierzam poczytac na roznych forach jakie fasony sa odpowiednie dla niskich kobiet. Nie martw sie, bo na pewno bedziesz wygladala slicznie :)

Gość beatasmarkata
nie zamartwiaj się nie potrzebnie , bo dodajesz sobie tylko powód do stresu ;) na pewno znajdziesz odpowiednią suknię , w której będziesz przepięknie wyglądać ;) głowa do góry ;)