Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspołecznyodludek

dziś ma urodziny, a ja...

Polecane posty

czasami tak w życiu bywa, że ważna dla nas osoba nie jest przy nas i trzeba się z tym pogodzić, jednak pamięta się Ją, pamięta się także istotne dni takie jak np. urodziny...

Może lepiej obchodzić rocznicę poczęcia? Albo rocznice gdy matka podjęła decyzję, że nie usunie ciąży? Albo rocznicę narodzin jej rodziców bo bez tego jej by nie było, więc równie istotne daty to są... Nie masz większych problemów...

Datę poczęcia niejednokrotnie trudniej ustalić, ponadto to prywatna i dość intymna sytuacja była... nie sądzisz? Jeśli chodzi o usunięcie ciąży to wybacz, ale tego nie skomentuję. Co do dat narodzin rodziców to owszem, zgadzam się, bo te dwie jakże wyjątkowe osoby przyczyniły się do narodzin owej osoby, wychowały ją, opiekowały się i sprawiły, że jest tym kim jest. Jeśli kochasz kogoś to i doceniasz wagę i role rodziców tej że osoby. Tak czy inaczej bije od Ciebie sarkazmem Krwawa...

"Tak czy inaczej bije od Ciebie sarkazmem Krwawa..." No nie gadaj. WIęc pogrąż się w jeszcze większym smutku z tego powodu, że nie jesteś przy niej akurat w jednym z 365dni...skoro tak Ci lepiej

Gość Aaaaaaa90
@społeczny, pewnie data porodu... (??)

Gość Aaaaaaa90
Sorry, raczej nie porodu:> Miax3 więc co innego?

Gość Aaaaaaa90
Troszeczkę odludku ;))

Gość tyjty
Ile miałeś z nią do czynienia?

Gość Aaaaaaa90
byliście razem? dlaczego teraz tylko o niej możesz myślec? Dlaczego nie wyszło...? To miłość platoniczna?

Gość tyjty
czyli miałeś z nią nawet spory kontakt. myślałem że jesteś nieudacznikiem jak ja, który na laski może tylko popatrzeć z daleka.

Gość Aaaaaaa90
tyjty- nieudacznik??? dlaczego?

Gość tyjty
A co mam o sobie myśleć innego? Zero zainteresowania moją osobą było ze strony dziewczyn, które mi się podobały, nawet się z nią nie zakolegowałem, nie mówiąc o czymś więcej.

Gość Aaaaaaa90
i na tej podstawie nazywasz siebie nieudacznikiem?;) A ile masz lat?

Gość tyjty
Na pewno w tej dziedzinie :) 20 lat.

Aaaaaaa90 byliście razem? ---- NIE dlaczego teraz tylko o niej możesz myślec? ---- BO BYŁA DLA MNIE KIMŚ NAPRAWDĘ WYJĄTKOWYM Dlaczego nie wyszło...? ---- MIAŁA INNE PLANY NA ŻYCIE To miłość platoniczna? ---- TAK, TAK TO MOŻNA CHYBA NAZWAĆ, ALE CHEMIA BYŁA... WIĘC...