Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gringee

Widziałem poród :(

Polecane posty

Gość gringee

Oczywiście nie dałem rady i zemdlalem, to było straszne współczuję pracy położnym, jak i rodzicielkom :O

Nic nadzwyczajnego, od początku świata kobiety rodzą dzieci i chyba sam już wiesz że nie przynosi ich bocian. Zamiast się rozdrabniać nad tym jakie to było straszne, nieestetyczne czy bolesne, pomyśl o tym że dla wielu kobiet to najszczęśliwsza chwila ich życia, początek nowego życia. Narodziny dziecka są piękne i emocjonujące na tyle,że przyćmiewają cienie samego porodu

Poród jest jak najbardziej naturalnym zjawiskiem, ale obrzydliwym, bo nie co dzień oglądamy....takie :O sceny. Dlatego facet powinien stać za plecami, trzymać za ręke jeśli to jego żona i wspólnie oddychać :) a nie stać i patrzyć sie w krocze :O bo wypacza sobie obraz pochwy...

Gość Upiorny jak trwa.
Choć to Upiorne to jednak ja mdleję na widok krwi, ale poród był tak ekscytujący, że szkoda było czasu na takie Upiornosci:-) Widziałem wszystko od największych upiornych stron i twierdzę, że to najpiękniejsze moje przeżycie! Jestem pełen uznania dla wytrwałości płci pięknej choć jednak trochę Upiornej:-) Więc myk, myk.

Gość gringee
Upiorne strony ? Zapodaj jakąś

Gość Upiorny jak trza.
...czyszczenie i szycie... tylko dla wytrwałych i niezakompleksionych... więc myk, myk.

Gość gringee
Dawaj link