Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paczydermka

Szef mojego narzeczonego to diabeł w ludzkiej skórze...

Polecane posty

Gość Paczydermka

Takie osoby jak on nie powinny się narodzić, kapitalistyczna zakała świata. Od świni różni się tylko tym że ma pieniądze. Oto prawda o niejednym pracodawcy w Polsce: - mydlił oczy że da ludziom umowy, prawie rok pracy bez umowy, nawet zlecenia. W końcu dał umowy o pracę na 5 miesięcy tylko dlatego że spodziewał się kontroli z inspekcji - stwierdził że płacenie pracownikom nie jest jego priorytetem - ludzie pracują u niego całe dnie (np. 10-72 godzin, bez przerwy, bez snu, fizycznie, na delegacji -w innych miastach - dni wolnych w maju było 2-3 - przy wyjazdach kilkudniowych rzadko ludzie mają wynajmowany hotel - głównie drzemki w busie, samochodach... - "szef" nie płaci na czas, jest winien pracownikom kupę kasy, robi łaskę jeśli domagają się swojej wypłaty - gdy chciała odejść z pracy poprzednia ekipa na krótko przed imprezą którą mieli obsługiwać, zagroził że poda ich do sądu za działanie na szkode firmy (wcześniej się konsultował ze swoim koleżką z urzędu miasta który podpowiedział mu ten pomysł (sic!) - nigdy nie doceni pracy swoich ludzi, nawet gdy wszystko wypadło dobrze i znów przedsięwzięcie przyniosło mu zyski rzędu 20 000 - 40 000 na weekend, on znajdzie powód do krytyki - mówił że jak on zaczynał pracować to pracował za darmo aby zdobyć doświadczenie (głąb daje do zrozumienia że ludzie nie powinni się domagać pieniędzy, w końcu daje im taką niepowtarzalną szansę na zdobycie dośw.) A to wszystko we wschodniej Polsce, gdzie na zachodzie płaca za wykonywanie tej samej pracy jest 2,3 razy większa... Każdy pracownik myśli o odejściu, o pobiciu i zgnojeniu dziada, ale pewnie i tak nic z tego nie wyniknie, w końcu każdy boi się o "pracę"...

Gość mara salvatrucha
a ci którzy u niego pracują to barany w owczej skórze, az takie tam u was bezrobocie?

Gość Paczydermka
aha ostatnio jeszcze tłumaczył się że nie ma z czego im zapłacić, że wszędzie szuka oszczędności bo ma rozpoczete 2 budowy domów poza miastem... chłopak mówił że byli bliscy że wstania i przypie*dolenia mu

Gość Paczydermka
niestety nie ma szansy w Lublinie na normalną pracę... ostatnio ja padłam ofiarą oszustów - Orange mojego już byłego na szczęście pracodawcy. Moja pensja za maj wyniosła 600 zł za umowe na 3/4 etatu, żałosneeee.

Gość Perspektywa graniczna
Za cos musi utrzymac swoja młoda kochanke...

Gość Paczydermka
prawie codziennie odwoże i odbieram go z pracy :P zapewniam Cie że nie miałby siły na kogos innego :P

Gość fdsgfdgfhg
i kogo to obchodzi dziwko?

Gość Paczydermka
dziwka to Cie urodziła

Gość Marzenkoman
to pewno łysy kootas w mercedesie co łazi i pierdoli że oszczędza

Gość Marzenkoman
podpal gnoja i tyle