Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apaszka447

Czego on ode mnie chce?

Polecane posty

Gość Apaszka447

Witam :) Chciałabym Was prosić o poradę. Przez parę miesięcy spotykałam się z pewnym chłopakiem. Oficjalnie nie byliśmy parą, ale właściwie zachowywaliśmy się jak para. On wielokrotnie dawał mi jasno do zrozumienia, że mu na mnie zależy. Aż pewnego dnia powiedział mi, że poznał inną, a do mnie nic nie czuje. I tu zaczyna się mój problem. Nie spotykamy się już od około roku, a on przez cały ten czas, średnio raz na miesiąc odzywa się do mnie, dzwoni, pisze, prawi komplementy i... robi nadzieję. Ostatnio zaczyna coś wspominać o spotkaniu, wysyła piosenki o miłości, które opowiadają o powrocie po rozstaniu, o dawaniu drugiej szansy i mówi, że kojarzą mu się one ze nami. Jak myślicie o co mu chodzi? Bawi się mną? Owija mnie sobie wokół palca? Trzyma jako koło zapasowe? Czy może rzeczywiście zrozumiał, że coś do mnie czuje, chce wrócić i wszystko naprawić? Najgorsze jest to, że on nie jest mi obojętny i boję się, że narobię głupot, których będę potem żałować. Dlatego proszę o jakieś obiektywne opinie i uprzedzając pytania o wiek, nie jesteśmy już takimi małolatami. Jesteśmy trochę po 20 ;)

Gość maybelline69
nie zrywa kontaktu jestes rezerwowa jakby z tamta sie posypalo,bedziesz pocieszac az znajdzie nastepna bo do ciebie nic nie czuje

Gość ambersol
pozanal tamta, zawrocila mu w glowie, potem kopnela w du... wiec teraz chce do ciebie wrocic, moze tez docenil co stracil i teraz zaluje...

Gość moja cenna rada
jak sie nudzi to wyslij mu granat paczka a niech sie chlopak troche rozerwie !

Gość Apaszka447
Myślicie, że powinnam kopnąć go w tyłek i zerwać kontakt, czy może porozmawiać z nim i spróbować to wszystko wyjaśnić? Tylko pytanie czy będzie ze mną szczery...

Gość Porozmawiaj!!!!
Skoro Ci zależy porozmawiaj,zapytaj o co chodzi