Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lipcowa świadkowa

Sukienka + dodatki dla świadkowej - pomóżcie ;)

Polecane posty

Gość Lipcowa świadkowa

Mam problem z sukienką, butami i ogólnym ubiorem na wesele. Za miesiąc jestem świadkową u koleżanki. W szafie wisi asymetryczna (na jedno ramię) chabrowa sukienka. Nie jest to taki intensywny kolor, raczej przygaszony, z tych "ciemniejszych", długość - przed kolano. Nie ukrywam, że chciałabym ją na siebie założyć. Myślałam o srebro-szarych dodatkach i białym żakiecie/marynarce. Po pierwsze, co myślicie o takim połączeniu? Zmienić kolor marynarki, dodatków? Po drugie mam problem z butami. Z racji tego, że sukienka ma odkryte jedno ramię i ogólnie plecy nie wiem czy bardziej pasują do niej zakryte buty czy sandały? Jestem w posiadaniu ładnych, delikatnych srebrnych sandałów. Jednak jak wiadomo z sandałami jest problem. Nie za bardzo pasuje założyć do nich rajstopy, a z kolei do kościoła bez nich również według mnie nie wypada iść. Z kolei nie wiem czy asymetryczność sukienki i jedno odkryte ramię pozwoli na ubranie zakrytych butów, do których wiadomo ubrałabym rajstopy. Oczywiście mogłabym kupić inną sukienkę i dodatki, ale najpierw chciałam się Was poradzić co myślicie. Jeśli nie będzie wyjścia, wybiorę się na zakupy. Pozdrawiam.

Moim zdaniem proponowany przez ciebie zestaw jest ok. Ślub odbędzie w ciepłą porę roku, więc jak najbardziej możesz iść w sandałkach. Skonfrontuj je z żakietem, żeby nie był "za ciężki", za gruby. Latem wiele kobiet, nawet starszych, nie nosi rajstop do kościoła. Jak ładnie opalisz nogi to nawet tego faktu nikt nie zauważy. Miłej zabawy.

z odkrytymi ramionami spokojnie można założyć zakryte buty, ale jeżeli wolisz sandałki i żle będziesz się czuła bez rajstop to wypróbuj tzw rajstopy w sprayu. Natomiast wydaje mi się że kolor sukienki lepiej komponowałby się ze złotem niż ze srebrem tak jak tutaj http://allani.pl/zestaw/171996 ale to wszystko zależy od typu urody (koloru włosów, cery itp) ale nic na ten temat nie napisałaś

Gość sfsegtergyfrgyfyh
ale ona ma sukienke chabrową a nie szafirową żeby zloto dobierac

Gość sfsegtergyfrgyfyh
ja bym ubrala pełne buty

Gość aqu-qu
a może buty takie z dziurką na palcach, niby zakryte ale jednak nie :) wtedy można rajstopy założyć :) dodatki - srebro pasuje do niebieskiego, złoto - może też, moim zdaniem mniej, i na pewno "stare", matowe :)

Gość tygureli
tylko z palcem zakrytym oczywiście zły link mi się wrzucił

Gość Edyjan87e
możesz skorzystać ze Stilago Polska. Jest to klub zakupowy, który oferuje nawet 70% zniżki na ciuchy europejskich marek !!!! :) sama niedawno kupowałam tam ciuchy na wesele ;) i nie zapłaciłam nic więcej niż w innych sklepach, a przy najmniej nie miałam obaw, że spotkam na weselu ubranego kogoś podobnie, lub co gorsza, tak samo, jak ja :D Ta firma sprzedaje w 3 - 5 dniowych kampaniach sprzedażowych (tak więc nie ma wiele czasu na zastanowienie) ale za to, nie ma obowiązku jak przy innych firmach tego typu, przedpłaty. Płaci się dopiero przy odbiorze.

Gość hitsezonu
ja mam chabrową sukienkę, i ostatnio ubrałam do niej koralowe szpilki z odkrytymi palcami i super wyglądało :) srebro i niebieskie to za zimne moim zdaniem a, i rajstopy w lipcu? współczuję :) w życiu bym nie ubrała, no chyba że byłoby poniżej 20 stopni.

Gość modna
Udaj się do stylisty, a będziesz pewna swojego wyglądu. Dobierze Ci odpowiednio ubiór, dodatki, fryzurę, makijaż. Nie będziesz musiała się o nic martwić. Polecam salon Wizaż Adamczewska. Ma naprawdę bogatą ofertę. Przejrzyj stronę i sama się przekonaj: http://wizaz.waw.pl/