Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda 2012 , pomocy

Która suknia ślubna ładniejsza? POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość szczoch
"SZCZOCH POKAŻ SWOJĄ FOTKĘ BO NA RAZIE TO WSZYSTKIM DOSRYWASZ, JEDEN ZA GRUBY INNY ZA CHUDY, CIEKAWE JAK TY WYGLĄDASZ O ILE W OGÓLE WYGLĄDASZ'' po pierwsze nikomu nie dosrywam dziwne że w ten sposób postrzegasz prawdę fotki nie pokażę a czemu bo dla mnie prywatność jest święta

panna młoda 2012 , pomocy EJ GDZIE NIBY PISAŁAM ŻE OCZEKUJĘ POCHWAŁY? POWIEDZIAŁAM, ŻE CHAMSTWA NIE TOLERUJĘ A TO RÓŻNICA, BO NIE BĘDZIE MNIE NIKT OD ŚWIŃ WYZYWAŁ dokladnie:) a odnosnie tych linkow co ktoras z dziewczyn wstawila moze zastanow sie nad tymi sukienkami. co bo jedna z nich by do Ciebie pasowala i jest naprawde ladna:)

NIE WIEM ŚWIADKOWA MA 30 LAT, JA MAM 25, ZNAM SIĘ Z NIĄ OD LAT, MYŚLAŁAM, ŻE DORADZA MI SZCZERZE BO MÓWIŁA ŻE BĘDĘ ŚWIETNIE WYGLĄDAĆ W NUMERZE 2

Panna młoda hamstwa nie unikniesz w inrenecie, niestety... Ale mnie też żadna nie zachwyciła, ale i nie musiała, to Twój ślub, ale jak już to 1 pod warunkiem, że nie masz dużego biustu :)

panna młoda 2012 , pomocy NIE WIEM ŚWIADKOWA MA 30 LAT, JA MAM 25, ZNAM SIĘ Z NIĄ OD LAT, MYŚLAŁAM, ŻE DORADZA MI SZCZERZE BO MÓWIŁA ŻE BĘDĘ ŚWIETNIE WYGLĄDAĆ W NUMERZE 2 wiec a) albo mowila to z zawisci b) albo patrzyla na ta kiecke pod katem siebie i swojego (braku) gustu

Gość Rampampam
Paskudne są, wszystkie trzy. A z twoją figurą to już w ogóle powinnaś o nich zapomnieć.

Gość Anna7703
Ja jednak stawiam na dluga mimo zgrabnej figury... wiec zadnaj z podanej mi sie nie podoba... Powodzenia!

szczesciarznumberone JESTEM GRUPA ? A CO TO JEST GRUPA ? :P MOŻESZ WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE BEZ OBRAŻANIA MNIE ALE WIDAĆ NIE POTRAFISZ OBEJŚĆ SIĘ BEZ CHAMSTWA szczoch DOSRYWASZ I MASZ Z TEGO PRZYJEMNOŚĆ, ULŻYŁO? TO SPOKO. ;) Grey Eyes :P NO DZIĘKI ;) NO POPATRZĘ NA TAMTE POZOSTAŁE, MOŻE SIĘ NA JAKĄŚ ZDECYDUJĘ :) HMMM TERAZ JUŻ SAMA NIE WIEM CO ŚWIADKOWA MIAŁA NA MYŚLI, LEPIEJ CHYBA SAMA BĘDĘ KUPOWAŁA ALBO Z KIMŚ INNYM ALE BEZ NIEJ... nika6 NOM, JUŻ SIĘ PRZYZWYCZAJAM NIESTETY :( NO MAM TAKI ŚREDNI... ;)

Anna7703 DZIĘKI ;)

Gość sylitokata
wszystkie 3 okropne (szczerze) może przymierz też jakieś długie ten fason na niskich dziewczynach zle wygląda wiem co mowie mam znajomą co ma salon ślubny a wogóle najładniejsza to klasyka 1!!! pamiętaj

placzaca_wierzba PIERWSZA NAJŁADNIEJSZA ;) krakowska trufelka CIEKAWE CZY MASZ LEPSZY GUST MĄDRALO :o ewa1508 ;)