Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem wiec pytam

Czy to możliwe, żeby te conversy były oryginalne?

Polecane posty

Gość jaq27
poszukaj sobie sklepu ktory wystawia aukcje i odbierz w sklepie oryginalnym. takie kupowanie, to mozesz sie naciąć. Ja chce tez kupic, ale za 230 zł.

Gość jaq27
zreszta pierwsze slysze zeby mozna bylo kupic za 119 zl oryginalne conversy. Blagam. Pewne rzeczy po prostu kosztuja. To tak jakbys chciala kupic Chanel 100 ml za 100 zł, kiedy w sklepie sa za 450 zł :(

Gość juij98
Pewne rzeczy po prostu kosztuja NIesamowite, jak mozna wyprac ludzkie mozgi i wmowic im, ze zwykle tanie trampki, tyle tylko ze z nalepka converse sa czyms lepszym niz trampki bez tego znaczka. Przeciez to sa dokladnie te same trampki, produkowane w tych samych fabrykach!

Gość jaq27
alez jestes tepy. czytaj ze zrozumieniem. marka converse to marka, i chcesz czy nie chcesz nie kosztuje 100 zł. a jak cie nie stac to kup sobie w realu za 10 zl i spierdalaj.

Gość wulgarny Hieronim
juij98 ma racje, trzeba być okurwionym z mózgu troglodytą żeby w ogóle rozważać zakup tych buty 🖐️

Gość pytajka pytająca
Te trampki nie różnią się NICZYM od trampek za 30 zł :) Wiem,bo miałam CONVERS-y i nigdy wiecej ich nie kupie .Wole sobie za ta cene kupić 10 sztuk tańszych :)

Gość ghfhgjghkjhk
trzeba miec naprawde we lbie NASRANE zeby za takie byle gowno dac ponad 100 zl, jak identyczne są na bazarku za 30 zl max... poza tym to sporą masz syrę

Gość ja znam prawde ja prawde znam
he he, ja kupilam conversy w lumpie, nowki, z metkami, za... 20 zl! :D p sa szare i maja fajny nadruk w stylu grafitti, jeszcze takich nigdzie nie widzialam ale szczerze mowiac to niespecjalnie rozgladam sie za conversami w sklepie- tak jak ktos napisal- zwykle trampki, tyle tylko, ze firmowe, w sumie nie roznia sie niczym od tanich