Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejmalutka

brak krwawienia , pomocy

Polecane posty

Witajcie Kochane ! Moim problemem jest brak krwawienia z odstawienia tabletek.. jestem na 2 zielonej tabletce (placebo) a krwawienia brak... martwię się, ponieważ wcześniej zazwyczaj dostawałam już przy 2 tabletce plamienia... a przy 3 krwawienie.. Robiłam test (wyszedł negatywnie-zrobiłam go tydzień po stosunku, stosunek był nie "do końca").Nic nie czuję aby krwawienie nadchodziło...(trochę mnie tylko piersi bolą i chyba sobie wmawiam, że czuje delikatny ból/jak na okres/w podbrzuszu..). Tabletki biorę regularnie,żadnej nie pominęłam itp.Jutro zrobię kolejny test.Jest się czym martwić ? Z góry dziękuję ;*

Gość roxi93123123
skoro bierzesz tabletki regularnie, żadnej nie pominęłaś, a test był negatywny - nie ma szans na ciążę. Spokojnie dziewczyno, na dostanie okresu masz 7 dni przerwy. To, że zazwyczaj dostawałaś w drugi dzień, nie znaczy, że teraz też dostaniesz. Ja pół roku dostawałam w 4, a w tym miesiącu dostałam w nocy z 5 na 6 dzień. :) Nie masz sie czym martwić. Czasami zdarza sie tak, że krwawienie z odstawienia może w ogóle nie wystąpić i nie oznacza to ciąży. Jeśli nie wystąpiłoby 2 razy pod rząd - wtedy trzeba iść, możliwe, że konieczna będzie zmiana tabletek.

Gość roxi93123123
poza tym, jeśli bierzesz tabletki, stosunek może być nawet "do końca" a i tak nic się nie stanie.

Ale ja biorę tabletki 24+4 i w czasie tych 4 powinnam dostać krwawienia.. więc mam 4 dni a nie 7 :* Ale dziękuję za odpowiedź, trochę mnie uspokoiłaś :*

Gość roxi93123123
a przepraszam, nie doczytałam, mój błąd. Tak czy siak, nie martw się. Jeśli żadnej nie pominęłaś, nie wymiotowałaś do 4 godzin po przyjęciu, nie miałaś biegunki, nie weszły one w interakcje z innymi lekami(antybiotyki np) to nie masz sie absolutnie czym martwić kochana :)

Gość roxi93123123
jak każda z nas :) Ja też już się w życiu napanikowałam, więc doskonale cię rozumiem, ale postaraj się uspokoić i uwierzyć, że wszystko gra.

Landryneczko po co zakładasz te same tematy pod innymi nickami? Niczego nowego się nie dowiesz. Chyba, że chcesz usłyszeć "zrób test", "zrób test", "zrób test", "to może być ciąża", "to może być ciąża".

"jak każda z nas" Mów za siebie. Nigdy się w ten sposób nie zachowywałam, a miesiączka spóźniała mi się nawet 3 tygodnie. :o 🖐️

Gość roxi93123123
pozazdrościć droga Pani :)