Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadzia95

Spóźnia się okres :( Ratunku!!

Polecane posty

Gość Jadzia95

Czy to możliwe, żeby być w ciąży, kiedy nie było wytrysku, a stosunek był w prezerwatywie?????

Gość fsfs
ile masz lat?

Gość Jadzia95
Siedemnaście.

mogla byc uszkodzona i plemniki mogly sie dostac do srodka ;) ale cos takiego sie zdarza baaaaaardzo rzadko ;P

Gość Jadzia95
Naczytałam się o mikroporach w gumkach, potem o tym płynie, który występuje przed wytryskiem i się przestraszyłam!

Gość nie spac tam
wszystko jest mozliwe na tym strasznym swiecie :(

Gość Jadzia95
Dzięki Tequila :) zrobiłam nawet test ciążowy, wyszedł negatywny, dokładnie tak jak było w ulotce. Ale o tym też czytałam, że mogą się mylić...

Gość roxi93123123
tak to jest jak się człowiek naczyta w internecie. Dziewczyno 1. nie denerwuj się, stres opóźnia okres, ja nie miałam przez panikę raz okresu przez 2 miesiące, chcesz do tego dopuścić? 2. nie pękła, nie było wytrysku - NIE JESTEŚ W CIĄŻY. 3. negatywny test - NIE JESTEŚ W CIĄŻY. Owszem, czasami się mylą, ale spójrz proszę spokojnie na swoją sytuację, musiałabyś mieć ogromnego pecha żeby do czegokolwiek doszło. Uspokój się i czekaj na okres :)

Gość Jadzia95
Uch... dostałam :) fakt, dużo stresu, za dużo :) nawet nie ciążowego, tylko ogólnie. Maj był mega nieprzyjemny, więc pewnie organizm też musiał odreagować. Dostałam po 4 dniach :D

Gość Jadzia95
Roxi... współczuję dwa miesiące... masakra... nie byłaś z tym u lekarza? Jakby mi się tyle spóźniał, to pierwsze, co bym zrobiła, to właśnie ginekolog... Ja mam całkiem fajnego, dlatego jak tylko skończę osiemnaście lat, to postaram się o tabsy :D mniej stresu, a do tego czasu tylko parę miesięcy. Żeby nie było stresu, do tego momentu chyba się z chłopakiem powstrzymamy :) sam się zdenerwował sytuacją, więc wiecie... Nie jesteśmy jakoś nieostrożni, albo mało dojrzali emocjonalnie... tylko dla nas obojga jest to początek życia seksualnego, stąd lekka panika. Internet nie bardzo pomaga w ogarnięciu stresu :) W każdym razie baaaardzo dziękuję Wam dziewczyny bardzo mi pomogłyście :*