Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudne do wakacji!!

10 kg w miesiac !!!

Polecane posty

Gość schudne do wakacji!!

witam moj jadłospis : śniadanie : marchewka , jogurt naturalny obiad : 1 jajko gotowane , pomidor kolacja : jabłko 2 l. wody dziennie ćwiczenia : 100 brzyszkow rano i wieczorem , 1 godz jazdy na rowerze codniennie , 2 razy w tygodniu zumba ( 2 godz ) , aw6 , cwiczenia na nogi i czy schudne tak przez miesiac 10 kg czy beda widoczne efekty ... TYLKO NIE PISZCZIE ZE TO NIEZDROWE ITD . kto sie przylaczy ? mozna na niej wytrzymac tylko jest potrzena silna wola ;D ja mam silna wole wczesniej schudlam 7 kg odpowiedzcie tak albo nie

Gość Kryształowa kula co prawdę mów
nie

Gość hgg
zamień jabłko (węglowodany) na kawał gotowanego mięsa

Gość ...Koperek.......
Żadnych brzuszków, od nich się nie chudnie! 2 godziny na rowerze codziennie (30 km)

Gość ...Koperek.......
I w ogóle za mało białka, dorzuć 300 g pieczonej piersi kurczaka, albo 400 g chudego twarogu utartego z jogurtem ( w kilku porcjach dziennie)

Gość ...Koperek.......
W ogóle wszystko źle, www.nareszciesmuklamagda.pinger.pl, masz tu link do diety 10 kg w miesiąc

Gość dfsdfdtgtfy
mysle ze skora bedzie ci wisiec

nie wytrwasz!!! nie komentuję, czy zdrowy jadłospis czy nie ale przy takiej ilosci cwiczen potrzebujesz wiecej jedzenia!!!! moze wytrzymasz kilka dni ale potem rzucisz sie jak zgłodniałe zwierze na jedzenie. polecam kuopic ksiązkę pt FRANCUZKI NIE TYJĄ. ja ja mam od kilku lat i stosuję rady w niej zawarte w 90%, pzrestałam sie wiecznie odchudzac, jem wszytko, nawet słodycze ale staram sie w minimalnych ilosciach, poza tym sporo ruchu, zadnej windy, samochód jak najrzadziej, ale nie katuje sie na siłowni. ile waże? nawet nie wiem, patrze raczej na to w jaki rozmiar ciuchów się mieszczę, góra:36, dół:38. nie jestem chuda, nie jestem gruba, czuje sie ze sobą dobrze przez cały rok a potem przed okresem bikini nie panikuję. Pozdrawiam i życzę powrotu do racjonalnej diety: wszytko, ale UMIARKOWANIE!!!

Gość ...Koperek.......
Kur*a nie używać mojego nicku !!!!!!!!!!!!!!!