Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysek xxxxx

Na kogo stawiacie na Irlandie czy Chorwacje ?

Polecane posty

Gość tygrysek xxxxx

jw ja - Irlandia

Gość ja kroatia
:)

Gość nasze chorwaty skopią dupy
waszym irlandcom :classic_cool:

Gość nienawidzę ruskich
był temat o tym, jacy kibice irlandzcy i chorwaccy są kulturalni - robią sobie wspólne zdjęcia itd. a ruscy? że kto ich do nas wpuścił? I TEMAT USUNIĘTO ! dlatego ja zaczynam na nowo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5253031&start=0

Gość nienawidzę ruskich
a jestem chyba bardziej za Chorwacją ;)

Gość nienawidzę ruskich
Ruscy pobili wczoraj Polaków! tylko na niezależnejpl o tym piszą, onet, wyborcza i tvn milczą! wejdźcie na niezależną, tam jest filmik jak po meczu ruskie katują Polaków przed schodami na stadion i nikt nie reaguje! i po co ten przemarsz ruskich Warszawą 10 czerwca? oni w polskiej stolicy chcą 'uczcić' rosyjskie święto narodowe! jak pod zaborami! i dlaczego peowskie władze Warszawy wydały zgodę, choć wiedzą, że może dojść do rozróby? bo MA BYĆ ROZRÓBA. Tuski zgodziły się, żeby potem świat zobaczył jak Polacy się leją! to jest PROWOKACJA. Polacy już się odgrażają, że nie pozwolą się bić we własnym kraju! Nikt nie będzie pamiętał, że to ruskie sprowokowali, tylko że Polacy się leją! o to od początku chodziło! Chcą nam zniszczyć reputację na świecie wpuszczając ruskich chuliganów! ludzie otwórzcie oczy! http://niezalezna.pl/29627-wroclaw-rosjanie-brutalnie-pobili-polakow

Gość June 2012
O tych Ruskich mówili wczoraj na tvn i polsacie więc nie siej paniki, że jest cicho.

Gość nienawidzę ruskich
nie oglądałam, a komentarz skopiowany. piszę to wszystko, BO RUSCY TO DZICZ !!!

Gość tygrysek xxxxx
Jestem z Poznania. Rozdawałam dzisiaj gazety na dworcu pkp Poznań Obserwowałam Chorwatów i Irlandczyków na żywo irlandczycy zrobili na mnie lepsze wrażenie niz Chorwaci Irlandczycy mimo że nie znali sie osobiście, zjednoczyli się i zaczeli wesoło śpiewać swój hymn na dworcu, mimo że byli z różnych kierunków Irlandii zaczeli na wzajem ze sobą rozmawiać. Między Chorwatami nie było zjednoczenia, nie stali w grupie, nie śpiewali, twarze ich były smutne

Gość nienawidzę ruskich
oglądam mecz, tu wszyscy szczęśliwi, Chorwaci nawet bardziej po tym drugim golu :D

Gość nienawidzę ruskich
kolejnego remisu to chyba nie będzie

Gość ...Koperek........
a chiny?

Gość ewrferrew
Musi być drugi remis, 500 zł stracę jesli tak się nie stanie :( Z wczorajszej wygranej zostanie tylko 200 zł :O

Gość nienawidzę ruskich
u mnie wczoraj gość wygrał 1900 bo obstawił niemcy i rosję :) a zagrał za 400 :P

Gość ...Koperek........
Zmiana w drużynie Chorwacja. Z boiska schodzi Ivan Perisić i wchodzi Eduardo da Silva . Mandżukić jest już na boisku

Gość co się stało
no i 3:1 :)