Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masaż za masaż

Poszukiwana masażystka ( Masaż za masaż) Warszawa i okolice

Polecane posty

Gość Masaż za masaż

Witam, jak w temacie masażysta poszukuje masażystki chętnej na układ masaż za masaż i nic poza tym... Proponuję wstępną rozmowę poprzez gg itp... w celu ustalenia szczegółów P.S. TO NIE JEST OFERTA MATRYMONIALNA. Kontakt Gadu-Gadu: 42053731 Pozdrawiam Eryk

Gość Marlena_sykes
Najlepszy masaż na jakim byłam wykonali mi w www.salondewi.pl . Ja akurat wybrałam masaż tantra i nie żałuję. Personel może pochwalić się bogatym doświadczeniem i miłym nastawieniem do klienta. Podczas masażu panuje przyjemna atmosfera i świetny klimat – relaksacyjna muzyka i świeczki.

Gość gość z rolmopsem
swietnie, z estonii znam jedna jest dos spieta, ale zna sie na swoim fachu :classic_cool:

Gość Miriam111
Dobry lodzik nie jest zły co nie? :P

Gość nieMAŁOLATA
To jest jakiś napalony gówniarz! Informacje o numerze gg: 42053731 Obecny status: status gg rok urodzenia: 1987 Wujek google wszystko Ci powie :)

Masaż Ursynów: http://www.profizjo.pl/ Specjalistyczna terapia kręgosłupa, ćwiczenia rehabilitacyjne, trening medyczny oraz masaż medyczny kręgosłupa. Oferta również dla kobiet w ciąży, medyczny masaż ciążowy (prenatalny), rehabilitacja i ćwiczenia kręgosłupa w ciąży.