Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1111111119999

skonczył we mnie?

Polecane posty

Gość ania1111111119999

może uznacie mnie za głupią itd ,ale jestem niedoświadczona wiec nie wiem jeszcze pewnych rzeczy . Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia . On mi powiedział ,ze nie bedzie dochodził . ale jak sie kochaliśmy to pod koniec miał jakies powolne ruchy jakby skończył. poza tym byłam cała mokra po tym stosunku aż taka ,ze majtki i jeansy mi przemokły ,a nigdy taka mokra nie jestem . no i na majtkach są białe slady zaschnięte, ale nie jestem pewna czy to na 100 % była sperma. zwykła wydzielina też może być biaława? możliwe żeby było aż tyle tego preejakuatu? czy poprostu we mnie skonczył? Martwie sie bo chyba mam dni płodne teraz chyba

Gość malasareneczka88
Boze!!! a potem 16tki maja dzieci :/ :/ Nawet jak sie nie skonczyl to i tak mozesz zajsc w ciaze!!! w czasie stosunku z penisa wydziela sie plyn,ktorego zadaniem jest nawilzenie ale znajduja sie w nim plemniki!!!! Sperma ma specyficzny zapach i jak sie skonczyl to bedziesz widziala,ze splynie z Ciebie.

Gość ania1111111119999
no właśnie widziałam ,ze coś ze mnie płynie ,ale nie wiem czy to byla sperma

Gość mimi123321
Moze go po prostu o to zapytaj? Moze nie zdazyl wyjsc z Ciebie.

Gość mimi123321
Wczesniej dobrze pisza - sperma ma charakterystyczny zapach - nie mozna pomyslic jej z wlasnym sluzem.