Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alcia_19

Problem z penisem u mojego obecnego partnera

Polecane posty

Gość Alcia_19

mój poprzedn i chłopak miał sporego penisa tzn w zasadzie normalnego o wymiarach 18cm, niestety moj obecny ma troszke mniejszy sprzęt tak na oko jakieś 12-13 cm, przez co w ogóle go nie czuje :( one też ma problem z dojściem przez co muszę mu pomagać innymi sposobami w dojściu :) macie jakieś porady/pozycje co można zrobić ?

Gość Alcia_19
Musialam kupic przenosny defibryltor , dopiero po takim pierdolnieciu dochodzi.

Twój poprzedni chłopak miał ponadprzeciętnego penisa. Twój obecny chłopak ma normalnego penisa.

Gość Alcia_19
podszyw !

Gość Alcia_19
widocznie moja pochwa przyzwyczaiła sie już do wiekszych rozmiarów :( da sie coś zrobić aby było to dla nas obojga przyjemne ?

Gość Alcia_19
echh moja pochwa jest tak luźna że bez problemu wkładam tam 4 palce :(

Rozumiem Cie ;) Mialam kiedys faceta ktory byl niesamowity w lozku.....to co gosc ze mna wyprawial do dzis mnie o dreszcze przyprawia, niestety czar ppryskal jak mi wkladal :O Ale na 100 % mial mniej niz 12 ;) Nasz zwiazek nie potrwal dlugo ;)

Gość Alcia_19
to chyba będę musiała go wymienić na lepszy model w takim razie :)

Jednak się jeszcze zalogowałam. To jest niemożliwe, żeby te tematy zakładały kobiety.

Gość Alcia_19
dlaczego nie mozliwe ? po co mi facet który mnie nie może zaspokoić ? moje libodo jest niestety bardzo wysokie musze sie kochać przynajmniej 2 razy dziennie, a z nim sama sie zaspokajać musze :(

Gość 12 cm to bardzo malutko.
Chyba Chińczycy tyle mają, a nie Europejczyk. Dla mnie facet musi mieć 15 cm żeby jakoś to było, więc się ci nie dziwię.

Chyba zmienię płeć i stosowniej będzie mi pisać pod damskim nickiem na tym durnym forum. 🖐️

Gość Alcia_19
no fakt jego penis jest bardzo mały :( ostatnio byłam tak podniecona i mokra, że nawet nei poczułam jak we mnie wszedł :P

Gość sdgfdgfdgdfgbvfdxvcgvdfcgvfdcg
Nawet do średniej nie dobija. W Polsce średnia to 14 z przecinkiem, coś między 14, a 15 cm, więc nie dawaj sobie wmówić, że to normalny penis.

Ja bym nie ryzykowała. Taki penis to jest tylko do d*py. Ciągle będzie mu za luźno i będzie chciał do odbytu żeby trochę ciaśniej mu było. Gówniana sprawa. A jeszcze jak będziesz mieć ciężki poród i coś się stanie to co? Trzeba na przyszłość też patrzeć, a nie tylko na teraz.

Gość afdg
13-13 cm to nie jest normalny penis . moim zdaniem to krasnoludek.

Ja Ci powiem tak...jelsi masz wysokie libido to masz podobnie do mnie. Tyle ze ja jestem juz mezatka z 8-letnim stazem....i zycia z osoba ktora nie fascynuje mnie w lozku nie moglabym sobie ulozyc ;) Jesli ejstes mloda to masz jeszcze mnostwo czasu na znalezienie kogos z kim bedzie Ci sie dobrze rozmawialo i stukalo.

Jakoś niby powiększają. Dla pogrubienia chirurg coś wstrzykuje, a przedłużenie też jest możliwe, ale to już operacja. Gdzieś o tym czytałam.

Gość Alcia_19
operacja raczej nie wchodzi w grę :( ale kremik mu kupie :P czesto musze sie masturbować bo z nim słabo jest :(

Gość sick1
ja ma 10 cm w wzwodzie i moja kobieta ma zaje....e orgazmy. nie ram mi powiedziala ze nie wie jak ja to robie ale jestem 100x lepszym kochankiem niz ci wczesniejsi. obydwoje juz mielismy inne zwiazki zanim sie poznalismy. i co da sie? a nie tylko jeczec ze malo i malo! do roboty...

Gość do sick1
jasne, jasne... tak ci mówi żeby ci przykro nie było. nawet jak facet ma normalnego penisa to czasem kobiety udają orgazm. nie wiem dlaczego, ale tak jest

Gość gracjanapanna
Mały penis jest problemem, a moim zdaniem ten jest mały. Ja bym nie wiązała się z kimś takim. Seks jest ważną dziedziną życia i poważnie potrafi skomplikować życie.

Gość Alcia_19
dla mnie sex jest póki co najważniejszy :P

Gość sick1
ze niby juz 6 lat udaje... wspolczuje ci ulomnosci. widac ze zazdroscisz

Jezu czy to możliwe aby w zwodzie 12cm sory za moje z dziwienie ale u mnie jest tyle jak sobie spokojnie leży. spróbujcie może szukać odpowiednich pozycji przecież tak naprawdę kobiety są tak "zbudowane" że nie potrzebują ogromnych penisów.

Gość orzeszko
skorpion 76- dl w zwisie nie ma nic wspolnego z dl w akcji. moj ma 5-6cm w zwisie a w wzwodzie 16-17cm. sa osoby co maja 10-12 w zwisie a w wzwodzie 14-15....

byc moze tak jest tego niewiem ale mysle ze na pewno jest rozwiazanie problemu autorki tylko muszą wspólnie popracować bo przecież wiązanie się z kimś nie może być zależne od jego wymiaru. szukać odpowiedniej techniki a na pewno będzie dobrze

Gość robercik90
13 cm to średnia wielkość jeśli go nie czujesz to musisz być już tak rozjechana, że zabież się za mięśnie kegla mam również 13cm i partnerki moje nie raz rosiły bym wolniej wchodził bo je boli