Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plenerowa Żona

nie mam pomyslu na temat a chcialabym sobie pogadac.. :)

Polecane posty

Gość jak się skończy to ci powiem
.

Gość weekend minął
wspaniale;), pierwszy od paru tygodni tak długi odwyk od kafe (aż 3 dni - sukces!), starałam się nie podchodzić do komputera, a w ramach terapii zastępczej obejrzałam 2 mecze euro (chociaż nie przepadam za sportem ;) )

Gość weekend minął
wspaniale;), pierwszy od paru tygodni tak długi odwyk od kafe (aż 3 dni - sukces!), starałam się nie podchodzić do komputera, a w ramach terapii zastępczej obejrzałam 2 mecze euro (chociaż nie przepadam za sportem ;) )

Gość chociaż poczytam o szczęściu
opowiedz nam o szczęśliwym życiu, o dziecku,pracy, wiernym facecie.. :(

calkiem dobry :) 🖐️ petard --> no cos ci sie nie spieszy.. miales juz dawno pisac.. ja mialam zawalony weekend, praca, impreza i pol niedzieli odsypialam. starczy mi na nastepny miesiac :)

Gość weekend minął
Łuna -> gdzież to cię wywiało ?? gdzieś na wschód może ??

facet mnie zdradza to malo powiedziane, ja nie mam faceta, nie mam dzieci i nie mam z kim i jak zrobic :O :( pracy tez nie mam! :( a Ty praca wszystko i jeszcze imprezy 😭 ;( Bog jest niesprawiedliwy :(

nie taka mocna znowu chociaz udana, po prostu mialam przejebany tydzien i malo snu i po tym wszystkim mnie zmoglo totalnie. plus musialam wykorzystac czas bycia samej w domu :)

ale ja mam 31 lat i troche sie napracowalam zeby to wszystko miec wiec na ciebie tez przyjdzie pora! po kolei.. bez pospiechu i bez naciskow wszystko przyjdzie.

A mogę zaproponować temat? Pomówmy o rzeczach przydatnych, patentach i trikach:) Co Wy na to? Zacznę może dla przykładu nie można łączyć białego sera z pomidorem. Od tego stawy chorują Dla mnie to cios, bo szczególnie ten miks smakow polubilam.

i jeszcze do tego wczesnie chodzisz spac... ty to nie ty! a temat boski :) a jak kawa odblokowuje oskrzela???? tzn dziala jak lekarstwo czy tymczasowo?

31 to nieduzo...nigdy tego nie osiagne...nie bede sie dluzej tu zalic, ale zycze Ci dalszego szczescia, zaslugujesz na nie :)

a co do laczenia jedzenia to rzeczywiscie nie mozna laczyc warzyw bialkiem, ale tez nie mozna laczyc bialek z weglowodanami, ani warzy z owocami. wiec np. kotlet z ziemniakami odpada albo kanapka z wedlina, wiedzieliscie o tym? bo ja juz od dawna ale nie potrafie sie przestawic..