Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirindadada

Ile najdłużej to robiłyście?:)

Polecane posty

Gość Mirindadada

Ja 8 godzin. To dużo?;)

Gość Mirindadada
Kto da więcej?!:D

Gość Mirindadada
Ja jestem kobietą! No i żadnego zatwardzenia nie było bo analu też nie:D Mój facet umie pociągnąć bez zabezpieczenia na STOJĄCO 8 godzin:P Polecam, wiecie jakie uczucie zajebiste jak już np z 7 się to robi. Wszystko jest tak wrażliwe, że można zasłabnąć....

Gość Mirindadada
No daliii, chwalić się:P

ja 3.5 godziny bez przerwy i ciężko mi uwierzyć, że ktoś umie 8. serio. chyba, że nie wiem wszedł i zasnął albo coś w ten deseń.

Gość Mirindadada
No jaaa, współczuje wam, że nie wierzycie:P Myślałam, że to jest normalne, że można pociągnąć tak długo. W prawdzie pierwszy raz uprawiałam seks tyle godzin, ale było tak zajebiście, że muszę to tu napisać:P No i ciekawam czy ktoś jeszcze tak miał. Tu widziałam jakiś aniołek z 9. Więc to chyba nie jest takie nadzwyczajne, nie?:D

Gość Mirindadada
Jak czuł, że dochodzi, to przestawał i robił mi np dobrze językiem no i się umie też kontrolować trochę, choć trudno. Ale polecam wszystkim. Jak już po 8 godzinach zrobiłam mu dobrze ustami to prawie zasłabł z podniecenia:D Serio, musiałam lecieć po wodę bo mi odlatywał. Heheh.

To był rok bodajże 2000. Moja druga w życiu lekcja WOSu. Na zadanie mieliśmy przygotować prasówkę. Zrobiłam ją, ale zapomniałam zeszytu. Na swoje nieszczęście nauczycielka wybrała mnie do przedstawienia wiadomości z kraju i ze świata (to były zamierzchłe czasy...prezydentem był wówczas Kwaśniewski Aleksander a premierem Buzek Jerzy). Szczerze powiedziałam co się stało i że mam w domu zeszyt a ona na to "a ja mam słowa w karafce". Wszystko różni się tym, ze ja mówiłam prawdę a ty nam tutaj w żywe monitory mitomanisz. :classic_cool:

Gość Mirindadada
Tak to jest jak się dwóch nimfomanów spotka:P Ludzie obdarzeni wysokim libido, wypowiadajcie się!

Gość Mirindadada
Jeju, nie chcecie wierzyć to nie! Ale ja nadal mam dreszcze jak sobie to przypomnę :D Powiedzcie mi, co w tym jest niewiarygodnego?

Po pierwsze - bardzo niewiarygodne jest to, ze jesteś kobietą. Na moje oko jesteś groźnym pederastą :classic_cool:

Gość Mirindadada
xD Aha. Doceniam ten argument. Ale nie, nie jestem pederastą:D Jak macie facetów, albo sami nimi jesteście to spróbujcie i sami się przekonajcie. Tylko, że przez te 8 godzin trzeba się wykazać różnorodnością:P W tedy można pociągnąć.

"Jak czuł, że dochodzi, to przestawał i robił mi np dobrze językiem" no to jak bez przerwy? tak to każdy może... wydaje mi się, że w tym wątku jest wiele nieporozumień co do konkretnych działań.

Pomysłów nam z pewnością nie brakuje, drogie dziecko. :) Martw się maturą z matematyki a nie naszą aktywnością seksualną.

Gość Mirindadada
Jaką maturą? Sesją raczej:P

Gość Mirindadada
Ja nie powiedziałam, że cały czas był w pochwie, tylko, że 8 godzin nie więdł :P Ale szaleństwo 8 godzin. Mhmhm... Po prostu zastanawiałam się czy tylko my tacy niewyżyci czy co. Czasem mi przelatuje przez głowę czy z nami coś nie tak, bo chce się nam ciągle. I właśnie, takie maratony to uu coraz częściej.

Gość Mirindadada
Aleś wredna:D Lubisz dogryzać innym, nie? Też Ci dogryzali jak byłaś młodsza pewnie.

skąd wiesz że nie więdł podczas gdy był poza twoją pochwą? (bo był z tego co piszesz) takie "testy" to wg mnie nadają się o kant d*** rozbić. ja jak pisałem umiem 3.5h (w jednej jamce bez wyjęcia) , potem po prostu zmiękł mimo szczerej woli, jestem obrzezany i mam świetną kondycję, więc po prostu nie wierzę że ktoś umie 8 godzin (chyba, że go nafaszerują viagrą)

Ja jestem nadal młoda. :) Nikt mi jakoś nigdy specjalnie nie dokuczał, Przykro mi, ale twoja jakże dogłębna psychoanaliza mojej wątłej psychiki zakończyła sie niepowodzeniem.

Gość grossossss
bo jestes kurwa a kurwe sie rucha a nie gada

Gość Mirindadada
Ja nie wiem, wyluzujcie się, wszyscy tak poważnie do wszystkiego podchodzą na tym forum?:P Oj tak pytam, i tak napisałam, że nie więdł. I to żadne zawody, a ciekawość. Po prostu pamiętałam mniej więcej godzinę co się to zaczęło i zdziwienie o 9 rano, że tak długo. A jeśli nie sam seks to właśnie takie szaleństwa po parę godzin:D Seks, gra wstępna i tak na zwiane itd

Gość Mirindadada
zmianę* A psychoanaliza może zakończona fiaskiem, ale nie rozumiem takiego bezpodstawnego naśmiewania się z kogoś itd:P Zawsze jest jakiś powód w podłożu psychicznym.