Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqqlaqq

Urodzinowy prezent dla nieznajomej, która wpadła mi w oko.

Polecane posty

Gość aqqlaqq

Poznałem fajną dziewczynę ale w necie. Wkrótce będzie miała urodzin. Zastanawiałem się co jej kupić i trochę się pogubiłem. Myślałem o koszu upominkowym, kwiatach i karnecie spa - łącznie do 2k ale czy tak wypada? Nie odbierze tego źle?

Gość znowu 10 osob pisze
no ten karnet do spa to mozna roznie chyba odebrac. kobiety sa dziwne wiec moze pomysli ze cos z nia nie tak i wysylasz ja na jakies zabiegi upiekszajace bo nie wiem co to za spa :D chcesz dac prezent to daj najwyzej nie przyjmie i tyle. nie wiem co moze w tym byc zlego oprocz tego ze moze sie czuc zobowiazana tez ci cos dac wiec moze daj jej cos czego nie mozna rpzeliczyc na pieniadze bo nie kazdego stac na takie prezenty i z teog powodu nie przyjmie.

Gość aqqlaqq
No właśnie coś neutralnego , jakieś masaże itp. myślałem też o wyjeździe ale zbyt wcześnie na to i byłaby to decyzja jednostronna :/ Jaki upominek dla prawie nieznajomej :/ ? Kobiety! - co chcielibyście dostać w okresie wstępnej znajomości?

Gość 23675UTJ
Dopiero poznałeś laskę w necie i chcesz jej kupić prezenty za 2000? Pomyśli, że chcesz ją przelecieć

Gość znowu 10 osob pisze
Pomyśli, że chcesz ją przelecieć - kobieca logika jest iscie powalajaca :D same o sobie mysla ze sie sprzedaja :D facetowi nie przyszloby do glowy ze jak kobieta dala mu prezent to chce go przeleciec :D

Gość suabrububaru
Zestaw upominkowy dla kobiety - nowe garnki. doskonale sprawdzą się w jej naturalnym środowisku.. :D

Zestaw upominkowy dla kobiety - nowe garnki. doskonale sprawdzą się w jej naturalnym środowisku" hahahahahahahahaha:D

Gość gh;eorg;oerh
a ja chce nowe garnki!!!! Wole niz jakies spa.

Gość MamaZeSlaskiejWioski
A ile chcesz wydac na prezent ?

Gość hrthrh
Jeśli to ja chętnie przyjmę bilet do SPA :)

Gość MamaZeSlaskiejWioski
kwiaty i cos slodkiego albo np jakas bransoletke na charmsy

Gość aqqlaqq
Pisałem - tak do 2k najlepiej.

Gość nasturcja 23
tez bym dala bizuterię, zawsze dostawałam i się cieszyłam , a teraz mam piękną pamiątkę

Gość nasturcja 23
za 2 k można kupić coś narawdę pięknego

Zdurniałeś? Za 2 tysiące? Kup jej płytę, czy książkę za 30 zł i tyle. Chcesz być jej sponsorem?

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
oddaj te 2k loooserowi bedzie mial na zaklady, zdrapki, kupony i karme dla kotow:D

Gość aqqlaqq
Tak, 26-latce kupię płytę.. Dziewczyna mi się podoba. Z pieniędzmi nie jest tak źle. Nie umiem kupić prezentu bo tak naprawdę nie wiem co lubi. Prosiłem o sugestie a Wy mnie jedziecie :/

Gość kawa_zmlekiem
kwiaty jej wyslij z bilecikiem i zyczeniami. Neutralne na pewno sie jej spodoba. Na prezenty za wcześnie .

Gość taka jednaco cię to obchodzi
ja jestem za garnakami heh :) a co by się kobieta nie przemęczała to może jakiś robot kuchenny ?? bardzo ładna prowokacja - nie znasz jej prawie i podała ci adres?? to ty jej wykup wizytę u psychatry :) bez obrazy :)

Gość taka jednaco cię to obchodzi
ja cię nie jadę - praiwe jej nie znasz ?? ludzie na początku znajomości internetowej zwłaszcza właśnie chyba o tym rozmawiają co kto lubi i jakie ma potrzeby ?? o czym wy rozmaialiście że tak ją polubiłeś ? a nic o niej nie wiesz?

Gość balabulabilabum
pewnie o penisach muszek owocowych