Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marze marze

Czy to dziwne marzenia? Czy mam dziwny gust??

Polecane posty

Gość marze marze
co o tym sadzicie? :)

Gość jestem zolza i dobrze mi z tym
lubisz zołzy ;) nie tylko ty.

Gość *Przedszkolanka*
O Boże... ile piegów... to straszne :(

Gość dopadła mnie sparwiedliwosc
wiec przestałem marzyc i wymyslac

Gość dopadła mnie sparwiedliwosc
czy ja wygladam na irlandczyka?

Gość Szatynka32
To ramię wygląda jak obsypane jakimiś krostami. Biedna dziewczyna. I co się potem dziwić że rudzi bywają wredni, skoro im wszyscy od urodzenia dokuczają z powodu tego nieszczęsnego wyglądu?

Gość marze marze
ja bym nie dokuczał, dla mnie te piegi sa seksi :P więc spadówa z tym "biedna dziewczyna", nie każdy lubi spalone na solarze blondynki.

Gość Szatynka32
Rozumiem kilka piegów na nosie czy ramionach, ale to z Twojego zdjęcia to jest prawdziwy "hardkor" :( Głowę daję, że jakby mogła wybierać, wolałaby ciało pozbawione tej wątpliwej dekoracji.

Gość marze marze
to dlaczego pozuje do zdjęć jako modelka, skoro niby tak jej źle? mi sie podobają te piegi :P

Gość Anna7703
Okropna z zewnatrz. Chyba to Twoje zboczenie jakies.

Gość hehehe hehehe hehehe
zdjęcie jest zfotoshopowane tak by uwydatnić te piegi u modelki, naturalne nigdy nie są takie ciemne, ja przynajmiej nigdy nie widziałem takiej kobiety z brązowymi piegami

Gość Szatynka32
@ marze marze 11:00 "to dlaczego pozuje do zdjęć jako modelka, skoro niby tak jej źle? mi sie podobają te piegi :P " Najwyraźniej ma z tego konkretną kasę, pewnie więcej jest osób takich jak Ty. Inni lubią owłosione na całym ciele, jeszcze inni zatuczone - dla każdego coś "miłego" - pytanie czy obiekty westchnień są szczęśliwe ze swoim wyglądem? Obawiam się, że nie.

Gość Szatynka32
@ hehehe hehehe hehehe 11:13 "zdjęcie jest zfotoshopowane tak by uwydatnić te piegi u modelki, naturalne nigdy nie są takie ciemne, ja przynajmiej nigdy nie widziałem takiej kobiety z brązowymi piegami" Istnieją ciemne, brązowe piegi. Ale zdjęcie jest na bank podrasowane - jak to bywa z tymi sesyjnymi. A dziewczyna ze zdjęcia te piegi to ma prawie czerwone - od pierwszego spojrzenia na tę fotkę jej piegi na rękach przypominają mi to takie narośla, jakie mają niektóre liście - galasy: http://drzewa.nk4.netmark.pl/zasoby/atlas/olsza/olsza_szara/olsza_szara_591.jpg Przykro :(

Gość marze marze
dlaczego porównujesz fakt iz lubie rude i piegowate dziewczyny do jakichś zboczeń?

Gość Szatynka32
Bo przykład podałeś ekstremalny...

Gość marze marze
sądze iż jakby jakiś fan spalonych na solarze bondynek dałby zdjecie spalonej na kolor gówna tlenionej blondyny to nie byłoby takiej ostrej reakcji. Po prostu nie jestem w większości, a niektórzy by woleli by wszyscy byli tacy sami i mieli taki sam gust.

Gość lulululu lulululu
mi się ostatnio strasznie podobają a wręcz podniecają dziewczyny w okularach tych tzw kujonkach, zaczynam się wręcz za takimi oglądać na ulicach :p - i co to niby jest zboczenie ;) http://fundir.org/gallery,dziewczyny_w_okularach,2005,0,0.html

Gość Szatynka32
W takim wydaniu to jak choroba, o czym napisałam powyżej - po prostu współczuję tej dziewczynie. Co do Twoich upodobań, to tylko te pożądane cechy charakteru mnie dziwią. Co innego ostry charakter, a co innego wrodzona lub nabyta trwała złośliwość. Taki związek nie ma szans na przetrwanie - chyba, że jesteś z natury pantoflarzem, nie mającym szacunku do samego siebie. Jednym słowem uważaj, bo marzenia czasem się spełniają w nadmiarze ;)

Gość Szatynka32
Co do dziewczyn spalonych na solarce, to inna sprawa - chyba też wolę naturalne piegi od dobrowolnego zamieniania się w mumię :D 🖐️

Gość Szatynka32
Niektóre są śliczne. Rude dziewczyny często mają ładne, delikatne rysy.