Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza13

Jaki telefon dla nastolatki?

Polecane posty

Gość iza13

Witam! Mam zamiar kupić telefon i zastanawiam się nad wyborem modelu. Potrzebuję takiego, którego bateria ma długie czuwanie. Najelpiej żeby posiadał klawiaturę QWERTY, ponieważ piszę dużo SMS'ów. Dobrze by było gdyby miał wbudowany dobry aparat fotograficzny. Nie chcę dużo wydawać na niego max. 1000 zł.

Gość Ferdek_______Kiepski
Telefon to każden jeden by chciał, ale robić to ni ma komu.

Gość zdeo
Niekoniecznie polecam smartfony - maja slabe baterie- tzn te ktore uzywalem (Samsungi). Pewnie dziewczyna by chciala smartfon, bo sa modne, ale juz niekoniecznie praktyczne i przystepne.

Gość rooviia
Izo kochanie, jak pewnie się domyślasz dziewictwo teraz w cenie więc zawsze możesz zarobić dupa i mieć kilka smartfonow ;) jeden ci się wyląduje to drugi sobie włączysz :P chyba że już przejebałas je jak na modna nastolatkę przystalo, w takim razie nie mam pytań :)

Dla nastolatki najzwyklejszy i to na karte. Poprzewracalo Wam sie w glowach malolaty.

Gość rooviia
Takie czasy ;)

Gość monalisa435
co ty dziewczyno porównujesz? po pierwsze, nie jesteś wyznacznikiem czegokolwiek, żeby ktoś miał się tym sugerować, z czego i kiedy dzwoniłaś po drugie to zdaje mi się było ładnych kilka lat temu, prawda? a świat idzie do przodu, moja niespełna 9letnia córka ma smartfona i nie widzę w tym nic złego. tak to ci może dziadzio Kazio powiedzieć, że za jego czasów telewizor to miał jeden we wsi i sie raz w miesiącu przychodziło do niego na film, a te każdy teraz tv w domu i po 100 kanałów

Gość Kruselka
Pracuje w sklepie z telefonami komorkowymi i tovco sie dzieje przeraza mnie . Ludzie na komunie kupuja telefony za 1800 zl galaxy S II , dziecko przychodzi z rodzicem widac ze kasy nie maja no ale ze koledzy w klasie maja smartfony to on jesc nie bedzie a dziecku tel kupi za 600 zl. Co za ludzie ja wiem ze sa inne czasy oki mize byc ale na przykladzie mojej corki ma 3 latka mamy w domu iPada II mala tak na nim zapierdziela ze az milo ale co jak dam jej kredke to slonka nie umie namalowc kaleka.

Gość Kruselka
Ona nie potrafi na zwyklym laptopie nic zrobic bo zaraz bo ekranie paluszukiem uderza bi mysli ze wszystkie laptopy sa z dotukowym ekranem . Nie wiem co bedzie dalej juz sie boje co potem wymysli, jeszcze jak mamy sklep gsm.

Gość monalisa435
to po co się wypowiadasz? w dodatku głupio? Kruselka a ty nie generalizuj, bo to że twoje dziecko jest uwstecznione to jest wasz indywidulany przypadek i zaniedabie, bo sam fakt że dziecko ma własny telefon, nawet lepszy nie wyklucza tego, że bedzie potrafiło rysować czy pisać.

Bo mnie cos trafia jak widze jaki malolat ma problem. Sa ludzie, ktorzy zarabiaja 1200zl i tyle maja na miesiac, a ta za tysiaka chce telefon kupowac. Powstrzymalaby sie przrd zadawaniem takiego pytania. Skoro ma doste do netu to niech leń poszuka opinii o tyelefonach na stronach operatorow.

Gość monalisa435
chyba żartujesz? coś na co nie stać tych najmniej zarabiających to jakiś temat tabu? bez przesady... z resztą telefon do 1000 zł to nie jest jakiś wielki luksus chyba,a jeśli nawet to ja nie mam zamiaru nie rozmawia o czymś tylko dlatego, że kogoś na to nie stać. bo co? przykro się komuś zrobi? nikt nie każe czytać, jeśli ktoś ma takie problemy, jak ty, bardziej infantylne niż wybór telefonu. a forum jest po to, żeby rozmawiać o wszystkim i to dobre miejsce na zasięgnięcie opinii jak każde inne.

Gość iza13
dla wyjaśnienia mam 16 lat, a 13 to tylko nr z dziennika (szczęśliwiec). Pieniądze na telefon mam, bo dorabiałam i oszczędzałam przez rok. Nie jestem jakąś dupodajką więc proszę bez takich wypowiedzi.

Do tysiaka to dobra będzie nokia 500, moim zdnaiem to jeden z lepszych telefonów w takim przedziale cenowym. Nie ma klawiatury qwerty, ale moim zdaniem on jest zbędna, bo zwiększa wagę telefonu, zmniejszając ekran jednocześnie, a jak jest rozsuwana to osłabia budowę telefonu. Tutaj masz całkiem tanio ten telefon http://www.magicznaplaneta.pl/nokia-smartfon-nokia-500-czarny,id-28784

Gość miśka125
do krusselka: jesteś złą matką nazywasz swoją córkę kaleką no to po prostu zabierz ipada na tydzień i powiedz że się zepsół i dasz jej kretki jak się będzie nudzić to spędzisz z nią trochę czsu i pokażesz jak się rysuje słońce!!!!

Gość gość
Samsung Galaxy S II

Gość iza13
Dobra zamykam temat. Kupilam ruską radiostacje plecakową R-105🖐️

Gość gość
Radzę popatrzeć na strona typowo mówiących o sprzęcie ;) najpierw wypatrz sobie co możesz mieć do tysiaka, potem wybierz kilka najładniejszych, a potem sprawdź który spełnia twoje wymagania funkcjonalne.

Gość artekkk
Muszę przyznać, że początkowo byłem trochę sceptyczny co do Siswoo i ich smartfonów, ale się pozytywnie zaskoczyłem. Jak na producenta spoza że tak powiem – main streamu to naprawdę daje radę. Używam na tę chwilę modelu Monster. Wbudowana pamięć 32 giga, no i osiem rdzeni, więc to już jednak trochę lepsza półka, a zapłaciłem okazyjnie jak na mój gust.

Gość gość
W takiej cenie można dostać bardzo dobre modele przy jednorazowej dopłacie do abonamentu. Nie zawsze się to opłaca, dlatego trzeba dokładnie obadać "grunt" przed decyzją ;) W tej sprawie polecam komórkomat- sam korzystałem w takiej sytuacji.

Podbijam poprzedni post. Również polecam taki wybór, na pewno wychodzi się na tym korzystniej ;) Przede wszystkim pod względem zawartości portfela.

Gość malina898
Może X Powera? W teletorium jest w całkiem fajnej cenie;)

Gość gość
nokia 3310

Gość gość
porównaj sobie na www.komorkomat.pl masz wszytskich operatorów tam dostępnych raze z telefonami. także obiektywnym okiem z fajnej perspektywy możesz na to spojrzeć