Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

krolik a pies

Polecane posty

jak oswoic krolika z psem ,piesek jest maly lagodny i chetny do zabawy krolik jak go widzi to uciaka jak opetany:(

Gość kololovanka
nie wypuszczaj królika z klatki, w końcu być może oswoi się z obecnością psa, ale nie liczyłabym na cuda ;) lepiej nie narażać zwierzaka na dodatkowy stres i po prostu izolować go od pieska.

Gość A ta zas to samo
Kurva!,wczoraj popierdalas z tym tematem. Mie masz kurva o czym pisac toi wypad,a nie pierdol o krolikach drugi dzien.

Gość adibi
dokladnie, nie wypuszczaj krolika, niech z bezpieczniej klatki sie przyzwyczai do psa. ja mam psa i szczura z tym ze moj pies od razu chcial sie ze szczurem bawic, piszczal, skakal kolo klatki i szczur sie raczej bal. teraz sie przyzwyczail i sam "zaczepia" psa, ale jak ma dosc to sam ucieka do klatki

Gość ojjjjjjjjjjjjjjj.
mam dwa psy i dwa kroliki. skonczylo sie na tym ,ze króle mieszkaja w innym pokoju.psy zbyt intensywnie okazywaly milosc. zwierzaki sie do siebie przyzwyczaja ale daj czas krolikowi.moje sie siebie nie boja ale tak jak mowie psiaki chca sie bawic po psiemu i liza je tak az im uszy sie wyginaja :P kumpela ma kota i krolika i ta sztuka jej udala.kot siedzi z krolikiem w klatce (otwartej)sam tam wchodzi i lezy kolo krola:P

Gość kexxxxxxxxxcf
pisuardesa-REWELACJA!!!