Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce ppotwierdzić ze

Chciałam potwierdzić CIĄŻE a wizyta dopiero w CZWARTEK

Polecane posty

czy czekałybyscie do czwartku?? lekarka mowi ze spokojnie mam poczekac bo dzis juz mnie nie upcha na wizytę.

wedlug moich obliczen to 4 tydzień

kobietki i mam jeszcze pytako na jakie koszta musze sie przygotowac jesli chodzi o prywate prowdzenie ciązy??ile to wszytsko kosztuje??jak czesto sie chodzi na wizyty??

tak robiłam test i wyszedł pozytywnie, do tego mam straszne mdlosci, okres spoznia sie tydzien

Gość u mnie okazało się ze mam bliż
u mnie okazało się, że to bliźniaki więc wizytę miałam co 2 tyg, czemu chcesz chodzić prywatnie ja z pierwszym dzieckiem chodziłam co miesiąc i z pierwszą ciążą chodziłam na kasę chorych i z drugą. Poszukaj tylko dobrego lekarza. Spokojnie co czwartku wytrzymasz, ciąża to nie choroba więc przeżyjesz do czwartku :)

4 tydzień - czyli 2 tygodnie po owulacji - dość wcześnie, skad przypuszczenie, że jestes w ciąży? dlaczego chcesz prywatnie chodzic? chyba kupe kasy Cię to bedzie kosztowało, moze sobie wykup taka stałą opiekę, gdzie płacisz abonament i masz giekologa i inne badania w cenie? mi mbank sam cos takiego zaproponował, sa 2 pakiety normalny za 79 i max za 119 i tam jest prowadzenie ciazy od piewszego dnia ubezpieczenia, tylko, ze to w w-wie, nie wiem jak jest w innych miastach.

sama nie wiem , rozne sie rzeczy slyszy o panstwowej sluzbie zdrowia. Ale jesli bede musia chodzic jak ty co 2 tyg to zbankrutuje:-(

Gość czytaj i licz
mój gin powiedział mi że najlepiej przyjść na wizytę ok 6-7tygodnia od ostatniego okresu. nie ma co zbyt wcześnie iść bo gin może nie zobaczyć jeszcze serca a potem strach.

Nina to ze ejstem w ciazy wiedziałam od samego poczatku, nie wiem jak ci to napisac ale to sie po prostu czuje. Mimo ze wczesneijszy test wyszedl negatywnie to i tak wiedzialam ze jestem w ciazy.

aha no to super, uspokoiłeyscie mnie kobietyki:-) myslalam ze to trzeba isc do ginekologa jak najszybciej..