Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruchturuchtuONA

jak tu nie kochać takiego faceta

Polecane posty

Gość gruchturuchtuONA

dzis nad ranem kochałam sie z Nim..przebudziłam sie o 5 rano wstałam i przyszłam do Niego, spał w samych bokserkach...wsunełam sie pod kołderkę...rączką namacałam śpiacego peniska i zaczełam go głaskać...poruszył sie...wziełam go do buzi...z kazdym ruchem czułam jak sie budził...mmmniam....podciagnął mnie do siebie i zaczelismy sie namietnie całować...ułozył mnie na poduszce a sam całując moje piersi, brzuszek, łono schodził coraz nizej....wciagnał do buzi moje wargusie...possał je toche a potem co on nie wyczyniał tym swoim jezyczkiem...mmmm..raz po raz doprowadzał mnie do pełni rozkoszy...w końcu mocnym pchnięciem wszedł do mojej mokrej, drżącej cipeczki i szybkimi ruchami doprowadził mnie do szczytowania...głosno jęczałam z rozkoszy....patrzył na mnie..wyciagnał go....masował go rączką i patrzył na mnie, oblizujac usta....trochę ochłonełam...i zaczełam sie jak kotka skradac do sprawcy całego tego zamieszania....dobrałam sie do niego i namietnie zaczełam go obciagać...cudownie mokry, cudownie twardy, cudownie nabrzmiały....pojekiwał wypinajac lekko bioderka do przodu...ssałam mu jaderka, lizałam całym jezyczkiem, wibrowałam w dziureczce....w pewnym momencie złapał mnie...odwrócił..wypiełam sie a on mocno wtargnął do mojej cipki...ach jak dobrze nasmarowany tłok..pracował tak az soczki tryskały na boki...takiego mokrogeo przystawił do pupci...jednen sprawny ruch i był juz w srodeczku...kilka razy poruszał sie w niej...wyciagał, wsuwał do cipki..szybkie ruchy...znowu do pupci...słyszałam jak oddychł wydobywając z siebie niesamowite dźwięki...miałam odloty...pracował nad moimi dziurkami chwile by z jękiem rozkoszy wyciągnąć go i puścić salwe spermy na moje plecki...oszalałam z rozkoszy..po chwili przytulił się do mnie i rozmazał sobą spermę po mnie....cudowne uczucie...całując mnie po karku...wyszeptał choć kotku pod prysznic..umyje Ci plecki...mmmm zyczę wszystkim udanego dnia :)

Gość otton 45
no i zwalilem konia po raz drugi przez ciebie... a mialem dzis juz tego nie robic.

Gość Oszalałam dupcią
Pod taką grafomanię? :O

Gość gruchturuchtuONA
nie mamy dzieci...bo nie możemy mieć... a dzielic sie swoja radoscia z innymi to tez przyjemnosc :)

Gość Wolna251
gruchturuchtuONA i tak trzymaj:) udany seks to podstawa dobrego związku!!!! a jak seks jest udany to i jakoś tak przyjemniej życie płynie...

Gość DŻORDŻ
To wyjdźcie na ulicę i podzielcie się z sąsiadami 🖐️

Gość zadna atrakcja
a dlaczego spicie osobno?

Gość gruchturuchtuONA
Bo śmierdzimy :O

Gość Wolna251
jak to śmierdzicie?

Gość gruchturuchtuONA
Mamy grzybicę i stąd taki nieprzyjemny zapach. Leczymy, ale to nie jest takie łatwe :O

Gość zadna atrakcja
autorka wymyslajac nicka chciala chyba zniechecic trolle.bezskutecznie. i anal nad ranem,bez przygotowania i na zmiane dwie dziurki? :( udany dzien po przeczytaniu czegos takiego? :(

Gość Wolna251
gruchturuchtuONA jaką grzybice? czego?

Gość gruchturuchtuONA
ktos sie podszywa pod moj nick nieładnie ....chyba ten ktos ma problem

Gość gruchturuchtuONA
ja akurat sie tak kocham bo to oboje lubimy...a jesli komus to nie pasuje to po co czyta?

Gość gruchturuchtuONA
Nie mamy żadnej grzybicy :O Po prostu - stary ma problem ze zwieraczami i czasem trochę popuszcza. Wolę z nim nie spać bo mnie uwala a ten zapach trudno później zmyć :)

Gość zadna atrakcja
piszesz dla siebie? na forum publicznym?

Gość gruchturuchtuONA
no i jestesmy zdrowi a spalismy osobno bo moj misiu był z kumplami wczoraj i przyszedł pozno to nie chcial mnie budzic...

Gość gruchturuchtuONA
nie zwracajcie uwagi na tego, kto sie podszywa pod moj nick bo to jakis szczyl..zreszta chyba umiecie rozróznic kto i co pisze nawet jak mi ktos ukradł nicka i ma z tego dobra zabawe

Gość fikuśny listek na łonie
Fakt - podszywacz pisze bez błędów :D 🖐️

Gość gruchturuchtuONA
zartowalam to nie podszywy

Gość gruchturuchtuONA
Mamy grzybicę i on popuszcza :)

Gość Wolna251
ile radości ma podszyw....ale niestety Twoje teksty są puste...

Gość Wolna251
Nie to, co moje. Moje teksty są tak pełne, że w akcie samozachwytu wylizałam sobie odbyt :classic_cool:

Gość Wolna251
do podszywa mojego nicku ...ile radości sprawia Ci podawanie się za mnie???