Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGUS2178

brak okresu a ciąża

Polecane posty

Witam.Ostatni okres miałam 22 kwietnia2012,spóznia się juz ponad 3 tygodnie.Po porodzie mam nieregularne miesiaczki czasami 5 miesiecy nie było.Lekarze zwalali te zaburzenia na otyłość.teraz martwię sie bo okresu jak nie było tak nie ma a pobolewa z dołu brzucha, wczoraj wieczorem myslałam że dostałam ,bo pociekło jasno czerwone a dziś nic nie leci.nie miałam takich plamień miedzy miesiaczką.czy to może być ciąża?dodam ze w pierwszej ciązy miałam plamienie takie samo jak wczoraj.robiłam dzis test -negatywny.prosze o odpowiedz

Gość adinnaaaa
po 3 tygodniach od spodziewanej miesiaczki test by na pewno wykazal ciaze. mysle, ze to zaburzenia hormonalne. tak czy inaczej idz do lekarza.

u mnie cały czas zaburzenia hormonalne, lekarze nic nie poradzą, byłam leczona hormonami to 20 kg do przodu i tak nic nie pomogło a rozregulowało sie jescze bardziej, wiec hormony odpadają.wizyte mam dopiero za miesiać -takie długie kolejki.z tymi testami to róznie bywa,jak byłam w pierwszej ciąży spóżniał sie okres 3 tyg.zrobiłam test i był negatywny a byłam w ciązy a pozniej miałam takie plamienie jak wczoraj.brzuch boli jakby na okres a go nie ma...