Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilcrunk

help

Polecane posty

Gość lilcrunk

witam, pewnie już nie raz był podobny temat, ale chciałabym opisać mój przypadek i prosić o rady - mianowicie mam 20 lat, mam bardzo długi cykl, bo zwykle jest to 30-31 dni; kochałam się z facetem w trakcie dni płodnych, bez zabezpieczenia, było może około 10 pchnięć, jednak nie doszło do wytrysku. okres spóźnił mi się 2 dni i nie jest taki jak zawsze - obfity, długi (ok 6 dni), ze skrzepami, tylko ma trochę jaśniejszy kolor i obfity był tylko w pierwszy i drugi dzień; dzisiaj jest czwarty i jest tylko plamienie; jest to mój drugi taki okres z rzędu w okresie letnim. chciałabym podkreślić, że dostałam go, gdy byłam nad jeziorem, gdzie codziennie spożywałam alkohol, ok 2 piw, czas spędzałam tam bardzo aktywnie - kajak, rower, długie spacery. zatem, czy jest możliwość, iż jestem w ciąży? prosiłabym o poważne podejście do tematu, ponieważ jest to dla mnie niezwykle ważne. p.s. nigdy nie byłam u ginekologa i boję się, że gdybym poszła, to mógłby mi powiedzieć, coś, czego nie chciałabym usłyszeć - że jestem w ciąży.

Gość buahahaahhaahahaaaa
ahahahahhaahahahhahahahahahhaahhhhaha z nie ktorych to jest nie zla lacha nie douczone bachory:D

Gość buahahaahhaahahaaaa
było może około 10 pchnięć, :D;D:D

Gość junn
rozumiem że jedynie słuszna odp. to : "nie, nie jesteś w ciąży" :D 30-31 dni to nie jest bardzo długi cykl. Standardowy cykl ma 28 dni więc sama widzisz. Nie doszło do wytrysku ale kto wie czy coś nie wypłynęło. Krwawienie inne niż zwykle może nie być okresem a krwawieniem w ciąży. Wniosek -test albo beta hcg. I nie chować głowy w piasek. Jeśli to ciąża to nie zniknie zapewniam.