Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniol1

Co sądzicie o Double Detox ?

Polecane posty

Gość aniol1

Co sądzicie o Double Detox ?

Gość killjakowa2
Widziałam w którejś z gazet nie wiem czy nie w Urodzie ze nawet ten suplement poleca Jacyków, wiec coś w tym musi byc ;)

Gość zosiaa988
A na czym polega to usunięcie toksyn ? czy moze być tak ze w początkowym okresie pojawiaja sie krostki na twarzy ?

Gość looornetka
Zamow teraz, bo jest tańszy z okazji majówki 20% I po prostu spróbuj sobie zrobic taka 3mc kuracje. Na pewno będą efekty.

Gość gość
Stosuje Double Detox i jestem mega zadowolona! Nie mam problemu z wyróżnianiem, pojawiające się co jakiś czas zaparcia już mnie nie męczą. Bardzo lubię słodycze i nigdy nie mogłam ich sobie odmówić, a teraz mój apetyt na nie się zmniejszył :D Nie podjadam między posiłkami więc jak dla mnie BOMBA! Zamierzam dołączyć teraz do niego Get Slim z zielona kawą i zrzucić parę kilo. Jestem pewna, że efekt będzie murowany. Pozdrawiam i zachęcam do stosowania bo na prawdę warto.

Gość anetta67
Ja wcześniej stosowałam, ale nie byłam rewelacyjnie zadowolona i przerzuciłam się na takie kapsułki - http://wsad.it/gosc/cleanse-rite . Teraz nie mam już problemów z wypróżnianiem, a co najważniejsze wreszcie czuję się lekko, szczupło i nie jestem taka zmęczona.