Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aniol1

Co s膮dzicie o Double Detox ?

Polecane posty

Go艣膰 aniol1

Co s膮dzicie o Double Detox ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 killjakowa2
Widzia艂am w kt贸rej艣 z gazet nie wiem czy nie w Urodzie ze nawet ten suplement poleca Jacyk贸w, wiec co艣 w tym musi byc ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosiaa988
A na czym polega to usuni臋cie toksyn ? czy moze by膰 tak ze w pocz膮tkowym okresie pojawiaja sie krostki na twarzy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 looornetka
Zamow teraz, bo jest ta艅szy z okazji maj贸wki 20% I po prostu spr贸buj sobie zrobic taka 3mc kuracje. Na pewno b臋d膮 efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosuje Double Detox i jestem mega zadowolona! Nie mam problemu z wyr贸偶nianiem, pojawiaj膮ce si臋 co jaki艣 czas zaparcia ju偶 mnie nie m臋cz膮. Bardzo lubi臋 s艂odycze i nigdy nie mog艂am ich sobie odm贸wi膰, a teraz m贸j apetyt na nie si臋 zmniejszy艂 :D Nie podjadam mi臋dzy posi艂kami wi臋c jak dla mnie BOMBA! Zamierzam do艂膮czy膰 teraz do niego Get Slim z zielona kaw膮 i zrzuci膰 par臋 kilo. Jestem pewna, 偶e efekt b臋dzie murowany. Pozdrawiam i zach臋cam do stosowania bo na prawd臋 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anetta67
Ja wcze艣niej stosowa艂am, ale nie by艂am rewelacyjnie zadowolona i przerzuci艂am si臋 na takie kapsu艂ki - http://wsad.it/gosc/cleanse-rite . Teraz nie mam ju偶 problem贸w z wypr贸偶nianiem, a co najwa偶niejsze wreszcie czuj臋 si臋 lekko, szczup艂o i nie jestem taka zm臋czona.

Udost臋pnij ten post