Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teatralna 6 mieszkania 8

Czy nikt już nie ogląda Teatru Telewizji?

Polecane posty

Z kim bym nie chciała porozmawiać, nikt tego nie ogląda, wszyscy wolą głupawe komedyjki albo odmóżdżacze gore...A przecież nasz rodzimy Teatr TV jest fantastyczny, i pośmiać się można, i popłakać, i pomyśleć też czasem... "Ballada o zabójcach" czy "Skarpetki"- tak bardzo mi się podobały, a nie ma z kim porozmawiać. Tutaj pewnie też nie...Wylałam swoje żale, zapraszam podszywy, uwielbiam te barwne opisy defekacji i najróżniejszych czynności biologicznych :DDD

Gość ja łoglondom
ale ni kcem o tym gadać tu :)

Gość manio ciekawski=)
Napisałbym jakiś podszyw o Twojej teatralnej fascynacji, ale nie mam ostatnio inwencji :D Ja kiedyś oglądałem bardzo chętnie i regularnie. Teraz, w ogóle rzadko oglądam tv, bo jest do dupy. Kiedyś premiery były co najmniej raz w miesiącu, dawniej chyba co tydzień. Pamiętam wiele starych spektakli i niektóre mam na vhs :D (trzeba to zrzucić na cyfrę). Rzeczywiście, to była potęga artystyczna, smaku. Można było się delektować. Zraziłem się do tvp, przez to ich nachalne lansowanie rozmaitych miernot, począwszy od Wiśniewskiego i skończywszy na Nergalu.

"Skarpetki" są dość specyficzne, rola pana Pszoniaka wnerwiała mnie niemiłosiernie i dopiero za drugim podejściem dałam radę obejrzeć to do końca, jednak dalej uważam, ze warto :)

manio, rozczarowana się czuję niezmiernie, tak bardzo pragnęłam rozjaśnić swoje oblicze szerokim uśmiechem, generując wysokich częstotliwości kwik uciesznego rozbawienia z kreatywnego podszywu :D

Gość GHAH memento mori 666
Życie to teatr i grać nie trzeba i do teatru chodzić! Grajmy wszyscy w miarę role ciekawe und nie nudne! Śmierć po nas sama przyjdzie z czasem!

W poniedziałkowe wieczory, zasiadam przed moim odbiornikiem telewizyjnym, pamiętającym czasy reklamy Prusakolepu i zagłębiając się w fotel pokryty patyną pleśni, oczekują już od godziny 19:30, na artystyczne uniesienia, które tak bliskie są mojej wrażliwej duszy. Potem, około 24:00, budzę się, wyłączam odbiorniki i udaję się na spoczynek, w poczuciu nasycenia kulturalnego i spełnienia obowiązku, każdego inteligenta. Ach! Zapomniałabym, defekację odkładam na wtorek rano, by nie kazić święta kultury, tak nieczystą czynnością :classic_cool:

Gość laska jakich mało
Ja oglądam bardzo czesto na internecie, bo telewizji nie oglądam. Uwielbiam TT.