Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capiroska

Czy ktos z was mial problemy z kurierem w uk?

Polecane posty

Gość capiroska

Pytam, bo wyslano do mnie paczke, niestety kurier ktory probowal ja podobno doreczyc 3 razy nie zostawil ani jednej kartki z wiadomoscia, ze probowali cos dostarczyc, a mnie nie bylo w domu itd. Paczka wrocila z powrotem do nadawcy. Czy myslicie ze mam prawo ubiegac sie o zwrot kosztow wysylki? Czy mial ktos z was podobny przypadek? Dodam ze chodzi o TNT?

Gość aaaaaala
ja rowniez mialam problemy z TNT w dniu planowanej dostawy bylam caly czas w domu ,zadzwonilam nastepnego dnia do TNT, powiedziano mi, ze kurier byl ale nikogo nie zastal..podobno zostawil karteczke... wscieklam sie troszke poniewaz zmarnowalam caly dzien na czekanie..ale w koncu dotarla do mnie paczka.Nie wiem niestety czy nalezy ci sie zwrot za przesylke, najlepiej skontaktuj sie z sprzedawca. Ja napewno nie zamowie juz nic od kogos kto korzysta z uslug TNT

Gość ekspertmedialny2
Ja korzystam w firmie Speedpack jestem zadowolona profesjonalnie konkurencyjne ceny http://speedpack.com.pl/

Gość gość
masz prawo reklamować usługę. Jeśli ty zamawiałaś kuriera. Usługę może reklamować osoba zamawiająca kuriera.