Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkoodeszło

wszystko odeszło

Polecane posty

Gość wszystkoodeszło

teraz moja przyjaciółka jest z moim byłym chłopakiem, z którym rozstałam się miesiąc temu po dwóch latach. zero kontaktu z jej strony, nawet nie wiem czemu się nie odzywa, ale dobrze robi. nikomu nie można ufać jeszcze miesiąc temu miałam wszystko, teraz... musiałam dostać po dupie,żeby zrozumieć że można liczyć na siebie, i każdemu zalezy na swoim szczesciu i dobrobycie, inni mogą Ci zrobić gałe co najwyżej. dobrze że się tak stało, jestem teraz silniejsza i teraz to ja zranię wam chłopcy serducha a dziewczyny mogą mi possac sutki :)

Gość chyba rodzę
mi właśnie wody odeszły, nie wiem co robić

Gość wszystkoodeszło
a ojciec bachora pewnie Cie zostawil dla sasiadki a ty sama wychowasz gowniarza,

Gość JArkos334
ale przed zranieniem .. Zrobisz mi loda ?

Gość śledź w czekoladzie
i będziesz takim dystrybutorem ran, bo kiedys ktos cie zranił"/

Gość wszystkoodeszło
tak teraz kazdy bedzie cierpial za krzywdy które mi wyrządzono, więc lepiej żeby nikt z was nie miał z moją osobą doczyniena!

Gość JArkos334
jakie krzywdy ?

Gość śledź w czekoladzie
naucz się wybaczać.. będzie ci w zyciu łatwiej :)

Gość wszystkoodeszło
wystarczy ze moj byly chłoptaś związał się z jedyną bliską mi osobą, to chyba wszystko mówi za siebie, po za tym z niej to konkret babka nie dogodzi jej, więc ona go kopnie w jajca, wtedy ja zrobię zdjęcie swojej gołej dupy i wyślę im ku.rwa pocztą!

Gość wszystkoodeszło
wystarczy ze moj byly chłoptaś związał się z jedyną bliską mi osobą, to chyba wszystko mówi za siebie, po za tym z niej to konkret babka nie dogodzi jej, więc ona go kopnie w jajca, wtedy ja zrobię zdjęcie swojej gołej dupy i wyślę im ku.rwa pocztą!

Gość wszystkoodeszło
nie ma takiej opcji, nie moj styl wybaczanie jest dla mięczakow, ja się odgrywam na ludziach, ile razy zycie kopnie mnie w krocze, to ja się odpłacę ale dwa razy mocniej, mam silną osobowość

Gość śledź w czekoladzie
silna osobowość która niszczy niewinnych? pierwsze słyszę aby odgrywanie sie na niewinnych było oznaka siły

Gość wszystkoodeszło
laski szukajcie sobie kolesi mieszkających daleko od was, przynajmniej jak sie rozstaniecie to nie bedziecie ogladac swoich pskudnych ryjasow ja niestety codziennie sie dobijam ale jestem silka kobietka :D

Gość gfghtytuyi
ja nie rozumiem takich kobiet, ja bym sie brzydzila miec kogos po kims :O ty z nim spalas, teraz ona z nim spi, przeciez to obrzydliwe

Gość wszystkoodeszło
moze Ty nie masz na tyle odwagi zeby sie komus postawic, to nic dziwnego ze pierwsze słyszysz.

Gość śledź w czekoladzie
jeśli się dobijasz oznacza to tylko tyle, że nadal w tym siedzisz wolność zaczyna się w miejscu w którym zwiśnie ci to kalafiorem

Gość ojojku
śledź... jakich niewinnych? Ja sie spiknęli po dwóch miesiacach to znaczy ze wczesniej tez mieli sie ku sobie a grali .. zwlaszcza przyjaciólka niewinna nie jest. Ja sie na ludziach nie odgrywam bo wychodze z założenia że jak ktoś cwaniaczyz to sie predzej czy póxniej przejedzie - ale niewinnymi to bym ich nie nazwała

Gość śledź w czekoladzie
a na czym polega to stawianie się skoro piszesz że się dobijasz? :D stawiasz się samej sobie?

Gość śledź w czekoladzie
śledź... jakich niewinnych? ano takich: tak teraz kazdy bedzie cierpial za krzywdy które mi wyrządzono, więc lepiej żeby nikt z was nie miał z moją osobą doczyniena!

Gość wszystkoodeszło
tak obrzydliwe, jeszcze gorszy jest fakt ze to jemu sie oddalam po raz pierwszy, wiec stad ta zemsta na caly swiat, nie pouczajcie ze za szybko sie mu dałm i w ogole, ale jestem kobietą mam tez potrzeby, dziwne zeby w 2letnim zwiazku nie bylo sexu ;)

Gość gfghtytuyi
racja, to by bylo dziwne jakby dziwka nie dala po 2 latach ;) ale dla wartosciowej dziewczyny to nie problem

Gość wszystkoodeszło
dobijam się wtedy kiedy go widzę, bo wszystko nagle mi się przypomina a staram się nie myslec o tych miłych momentach jakie istniały, tylko mysle o tym co idiota zrobil, i z kazdą minutą mojego zycia nienawidzę ludzi bardziej!!!!!! UMIESZ LICZYĆ, LICZ NA SIEBIE, a kiedyś sama śmiałam się z tego typu tekstów! :) śledziku, przyjdzie taki dzień, że wszyscy wystawią Ci du.pe zamiast pomocnej dłoni, więc gadka Ci się szybko odmieni!

Gość wszystkoodeszło
chyba nie znasz znaczenia słowa dziwka, co za ludzie... ale dzięki, swiat to jeden wielki burdel i nic mnie już nie zadziwi

Gość śledź w czekoladzie
taki dzień już był w moim życiu po nim masz tylko decyzję na poziomie swiadomości: chcesz taplać się w tym samym bagnie, czy mimo wszystko pierdolisz bagno niech si którzy je lubią kotłuja sie w nim sami