Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na ra zie mnie stać

kupujecie nowe ciuszki? stać was?

Polecane posty

Gość oooooooooooo
Messol przykro mi bardzo, ale z taką postawą to raczej nic dziwnego, że niczego nie możesz tam znaleźć. Niestety żeby zrobić dobre zakupy i nie zapłacić przy tym zbyt dużo trzeba poświęcenia. Pół godziny w sklepie to nie jest dużo, a ci którzy naprawdę szukają okazji spędzają w nim dłużej niż te marne pół godziny. Zresztą to dotyczy każdego sklepu, a nie wyłącznie Pepco, bo jakby człowiek miał zrobić zakupy w 10 minut, to chyba musiałby wziąć pierwszą lepszą rzecz z wieszaka przy drzwiach, bez oglądania towaru i gnać do kasy. Dla chłopców w Pepco jest faktycznie mało interesujących rzeczy, a koszy nie widziałaś bo chyba rzeczywiście wychodzisz stamtąd prędzej niż wchodzisz. Tych koszów nie da się nie widzieć, bo one są zawsze i w każdym jednym sklepie tej sieci. Po prostu nie zwracasz uwagi na to co jest w sklepie.

Gość oooooooooooo
Teraz są też świetne obniżki w KappAhlu. Byłam w czwartek i kupiłam sporo rzeczy. Np.cenę 2-paków pajaców obniżono z 40 zł (tyle kosztowały na początku sezonu wyprzedażowego) do 35 zł, a nawet 30 zł (zależy od sklepu). Dodatkowo te przecenione rzeczy wiszą na stojaku gdzie jest oferta "weź 2 rzeczy, płać za 1; najtańsza rzecz gratis". Wzięłam dwa 2-paki pajaców, czyli w sumie 4 szt. kosztowały mnie tylko 30 zł. Wyszło 7,50 za sztukę! Taniej niż w Cubusie. To samo jest na stojaku z body i spodenkami - ich ceny to 20-23 zł za szt., ale jeśli się bierze dwie (mogą być nawet różne z różnych kolekcji), to płaci się za jeden droższy, czyli wychodzi około 10,- za szt., czyli tyle samo co w Cubusie. Warto się tam wybrać, bo rzeczy są piękne i niesamowicie wysokiej jakości.

Gość phiiiola
eeee... powiem tak - bawia mnie texty typu bd wygladac gozej:D hahaha... ja odobiscie mam naprawde dobra sytuacje finansowa, mamy swietnego rodzinnego vsna segment na popularnej dzielnicy srednie dochody msc to ok 5000tys zl netto i synkowi ktory jest w drodze nowe bd kupowac pewnie tylko buty i bielizne... nie nie chce na nim oszczedzac bo nie musze ale ni cholery nie widze najmniejszego sensu wydawac krocie kiedy idac do dobrego lumpexu mozna znalesc cuda nawet i z metkami... a frajdy przy tym nie do opisania:) sama znajduje niejednokrotnie perelki:) np w zeszlym tyg swietnie skrojona marynarke zary za 9zl:) a dziecko i tak wyrasta z ubran czy za 5zl czy za 150zl:)

Gość oooooooooooo
A dla tych, którzy poza niską ceną lubią też wysoką jakość pewnych rzeczy i nie wahają się od czasu do czasu wydać więcej za rzecz, która była dla nich wcześniej totalnie nieosiągalna cenowo polecam się wybrać teraz do TK Maxxa, bo jest tam promocja na śpiwory Grobag! Są niesamowite, super jakości, w szałowych wzorach i kolorach, duże tak że zmieszczą nawet dziecko w wieku szkolnym i mają tam teraz względnie "normalną" cenę, jak na produkty tej jakości. Poza tym można tam wygrzebać cuda, które po obniżce kosztują trochę więcej niż ich sieciówkowe odpowiedniki poza promocją, ale dużo mniej niż ich pierwotna wartość. Np. widziałam pajace Katvig i Minymo za około 40,-/szt. Może i trochę drogo, ale warto bo normalnie kosztują o połowę drożej, a są niesamowite. Super okazja dla tych, którzy lubią skandynawskie wzornictwo.

Gość oooooooooooo
Do śpiworów Grobag są dołączone dziecięce termometry pokojowe gratis. :)

Gość nie rozumiem pustaków
nawet jak fajne to widac na pierwszy rzut oka, ze stare Od razu widać, że nie masz pojęcia, co można kupić w secondhandach :P Nowe, z metkami, firmówki bądź po prostu nietuzinkowe ciuchy. Wolę zapolować i wyglądać tak, że każdy się obejrzy, niż obwiesić się i zawinąć w "trendy" szmaty z drogiego sklepu dla lasek bez wyobraźni i powielać look połowy miejskiego deptaka :P Styl dziuni bez polotu w ostatnim wrzasku topowego butiku nie dla mnie. Panny z kasą kapiąca z metek i żałosne mamuśki nadrabiające braki w urodzie i pomysłowości przy pomocy złotej karty faceta- pseudobiznesmena to inna bajka. Smutna :P

Gość albo takścior
"od razu widać kto dba" żałosne do kwadratu, od kiedy to wychowanie dziecka polega na zakładaniu w tego co w katalogu :O ... a potem penie sadz je przed CN, żeby się nie ubrudziło, a ona mogła buszować po "kafe" :O Co do tematu, to ja kupuję wszędzie i w seconhandach i Pepco i w Wójciku, Gappie, Zarze - w ogóle chyba we wszystkich wymienionych w temacie miejscach.... nawet na targu.... po prostu mam swój styl , poprzez ubranie wyrażam też kim jestem i też podobnie ubieram dzieci - skromnie ale wyraziście. ... ludzi którzy kupują wszystko jak leci z danej kolekcji uważam, za nie posiadają własnego gustu - później łażą takie klony po ulicach, mnie się to nie podoba wcale. A dbanie o dziecko dla mnie wyraża się przede wszystkim dbaniem o jego ZDROWIE, EDUKACJĘ, ciuchy sa gdzieś tam znacznie dalej w hierarchii !

Gość sarrrenka87
Jeśli nowe - to teściowa lubi szyć, i szyje dla wnuków chętnie. Na co dzień- prosta bawełna, ale w miarę możliwości nowe ciuszki. Sporadycznie coś po dzieciach znajomych. Od obcych ludzi na pewno bym miała obawy. A na lepsze okazje jakieś firmowe ciuszki to na myśl mi przychodzi taka angielska firma next, dla dorosłych też szyją, ale dla dzieci są wybitnie kreatywni, a do tego ciuszki są naturalne, no i po prostu ładne. Czyż nie? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=365274853548088&set=a.159767050765537.41279.135134126562163&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Gość Lyesha
Byłam ostatnio w tym Pepco, sprawdziłam zgodnie z zaleceniami kosze i faktycznie sporo w nich markowych bodziaków, ale są i bazarówki. Z markowych trafiłam nawet na rzeczy drogiej duńskiej marki Me Too. Fajne mają też kosmetyki Astor, Sally Hansen, NYC New York Color poprzepakowywane w pepcowe folijki i za niewielką kasę. Podobało mi się też kilka rzeczy do domu, np. były zamszowe kolorowe wieszaki identyczne jakie widziałam w TK Maxxie, tylko sporo tańsze. Trzeba tam naprawdę grzebać, żeby znaleźć fajne łupy, ale ogólnie naprawdę warto. Przy samym koszu z bodziakami spędziłam chyba około 30-40 min., ale nie żałuję.

Gość ihjhjh
Ja akurat mam od początku dla córki nowe . Nie lubię używanych więc nie kupuję. Kupuję w H&M i choć nie jest to jakaś marka i rzeczy są tanie to uważam że ich jakość jest dobra a rzeczy bardzo nam pasują. W c&a też czasem kupuję ale mają gorszą jakość tkanin i właściwie tylko bielizna mi odpowiada (body, koszulki, pożamki) bo są z ekologicznej bawełny. Nie znam sklepów pepco ale słyszałam że mają tani shit.

Gość Lyesha
To źle słyszałaś. :P Ja też tak myślałam dopóki tam nie poszłam. Pełno tam markowych rzeczy za kilka złotych. Bazaru też, ale te fajne rzeczy równoważą te mniej fajne i ogólnie można tam wyłowić sporo okazji. To taka lepsza wersja lumpeksu, bo rzeczy są nowe, poukładane i nie pachną brzydko.

Gość jbjbjunb
Kupuje wyłącznie nowe, po "rodzinie" też nic nie wezmę. Kupuję w przeważnie w h&m, i w takich zwykłych sklepach z ubraniami dla dziecka. Butów oryginalnych nie kupuję tzn z firm Bartek, Ecco itp, bo są za drogie, a córka ma 4 lata i ciągle rośnie...

Gość jbjbjunb
Kupuje wyłącznie nowe, po "rodzinie" też nic nie wezmę. Kupuję w przeważnie w h&m, i w takich zwykłych sklepach z ubraniami dla dziecka. Butów oryginalnych nie kupuję tzn z firm Bartek, Ecco itp, bo są za drogie, a córka ma 4 lata i ciągle rośnie...

Gość gamex
Polecam firmę Gamex z Radomia. Gamex to polski producent odzieży dziecięcej i niemowlęcej. www.gamex.pl www.konfekcja.com.pl Śpioszki, body, koszulki, kaftaniki, ciuszki, bielizna, buciki, czapki, spodenki, komplety, szelki, piżamy, pajacyki, śliniaki, skarpetki, becik, rożek, rajstopy, ubranka dziecięce, wszystko co wiąże się z odzieżą dziecięcą i niemowlęcą.

Gość Anka_F
Ja przeważnie kupuję w internecie bo ceny tam są znacznie niższe niż w tradycyjnych sklepach, np. http://www.miniszafa.pl/ ma fajne ciuszki z bohaterami bajek.

Gość gdsgddggdsdgs
lumpeksy od 1zl do 10 za sztuke

Gość ollliwkowa
Ja zawsze szukam dla siebie fajnych promocji, tak też teraz sie stało, kiedy na www.mivo.pl znalazłam fajne buciki i obkupiłam całą rodzinkę.

Gość gość
ja się dopiero spodziewam dziecka i kompletowałam niedawno wyprawkę :) Powiem wam, że chcąc kupić wszystko nowe musiałabym zbankrutować :) Bardzo dużo ubranek dostałam od koleżanek - super firmowe, niemal nieużywane. Sama też kilka dokupiłam, no i tak wyszło że mam totalnie pełną szafę ubranek dla dziecka do roku czasu począwszy od body, pajacyków, kaftaników po sweterki, sukieneczki, spodnie, rajstopki, buciki, opaski itd.... To prawda, że średnio się opłaca ubierać dziecko w jakieś znoszone ubranka po innych dzieciach, ale jak dostaje się w zasadzie nowe bez śladów użytkowania to dla mnie nie ma lepszego interesu :) Poza tym ciuszki czy nowe czy od kogoś i tak trzeba wyprać w pralce z ustawieniem antyalergicznym i proszkach, płynach zmiękczających :) A później wyprasować, najlepiej pod wysokim ciśnieniem:P I wychodzi na to samo.

Gość gość
mnie smieszy to okreslenie 'firmowe', bo co to niby znaczy? od Diora, Chanel ???

Gość gośćhfg
uwielbiam szoping po galeriach:) jakbym mogła to bym codziennie chodziła i kupowała bardzo mnie to relaksuje:) teraz wyprzedaże to byłam już 2 razy na zakupach. Kupiłam dwa szale wiosenno- jesienne z Promodu z 99 zł na 40 zł i dwie pary spodni w Reserved jedne wiosenne ze 129 zł na 75 zł i jedne takie rurki dzinsy ze 129 zł na 59 zł także spoko, jeszcze sukienka maxi mi się marzy i jakieś buty może dziś się wybiorę - zobaczymy

Gość HejDziewczyny
Ja TANIO kupiłam tutaj http://qck.pl/9WY \ ostatnio sporo naprawdę ślicznych, pięknie odszytych, z porządnych tkanin, ciuszków dla dzieci w cenach z takich sieciówek jak Pepco itp. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona bo te rzeczy posłużą mi kilka lat i będą na kolejne dzieci dobre:)Polecam!

Gość gość jola
Ja dla córeczki kupiłam tylko pare nowych ubranek gdy była noworodkiem.Potem dostawałam od znajomych używane.Mam ich tak dużo,że mieszczą się w komodzie,szafie i w dwóch dużych worach,mam 85 par bucików.Córka ma 13 miesięcy a ubrań do 5 roku życia.

Gość HejDziewczyny
Ja TANIO kupiłam tutaj http://qck.pl/9WY \ ostatnio sporo naprawdę ślicznych, pięknie odszytych, z porządnych tkanin, ciuszków dla dzieci w cenach z takich sieciówek jak Pepco itp. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona bo te rzeczy posłużą mi kilka lat i będą na kolejne dzieci dobre:)Polecam!

Gość HejDziewczyny

Gość gość
Ja kupuje i nowe*do przedszkola,w gości,do kościoła* i używane*po domu i na plac zabaw*

Gość gość
tak. stac mnie. Ale uwazam ze to zbedne. Przy 1 dziecku mialam wszystko nowe i powiem szczerze - zaluje bo wiekszosc ubranek mial synek na 1-2 razy..:/ A teraz jestem w 2 ciazy i kupuje uzywane i nowe (np. na wizyty rodziny).