Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsegtergyfrgyfyh

mam pod biustem rozmiar 80

Polecane posty

Gość sfsegtergyfrgyfyh

w 75 ledwo oddycham a nie mam tam tłuszczu , bo jestem gruszka i tłuszcz mam na doopie i nogach jak się na mnie patrzy to się wydaje, że mam bardzo drobną górę, a przecież 80 pod biustem to dużo i wygląda to z cyferki na osobę mocnej budowy co sądzicie?

Gość ewikkks
Zależy od całej sylwetki. Umięśnione 80 to co innego niż tłuste 80 ;) Ja mam 78 (mierzone ciasno, luzem to nawet nie wiem) i trochę tłuszczyku, i więcej niż 70 w stanikach mieć nie mogę (chyba, że Ewa Michalak, ale to co innego).

Gość możliwee
Raz, że każda z nas jest inna, a dwa, że 75tka 75tce nie równa. Może trafiasz po prostu na jakieś ściślejsze, a że ściskania nie lubisz, to ledwo oddychasz:) Choć z drugiej strony próbowałaś mimo wszystko w tej 75tce pochodzić, bo nawet jak zapinasz i czujesz, że ciasno, to w ciągu dnia możesz już tego nie odczuwać |(no ale to zależy od biustonosza). Dodam, że ja mam luźno 74 pod i jestem mała i drobna.

Gość każdy hipopotam tak mówi
jestem szczupła tylko centymetr chyba źle pokazuje :D Ktoś kto ma 80 pod biustem niech przestanie się oszukiwać, że jest normalnie zbudowany a nawet może szczupły :D

Gość włóczęga z kijem
niektórzy nie są drobni, mają szerokie plecy, są umięśnieni, niekoniecznie grubi...ograniczony masz sposób myślenia i mało obserwujesz ludzi:)

Gość sasssssssssssssssssss
ja mam pod ok 70-72cm i np w 65 jest mi ciasno (ale w innych 65 jest ok), tyle.

Gość londontipton
to sporo .a w biuscie ile